Rosberg se teme de Hamilton: "Va fi mai periculos după Monaco"

de Daniel Popescu
Marti, 26.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg se teme că Lewis Hamilton va fi mai periculos după eroarea de strategie de la Monaco şi crede că trebuie să-şi îmbunătăţească performanţele pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.

Trebuie să măresc ritmul, pentru că Hamilton va fi mai puternic. Iar apoi va fi şi mai periculos!

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg s-a apropiat la numai 10 puncte de Lewis Hamilton în fruntea clasamentului general după victoria surprinzătoare obţinută în Marele Premiu al statului Monaco ca urmare a unei greşeli de strategie comisă de Mercedes.

Germanul anticipează însă că misiunea sa de a cuceri titlul mondial va fi acum şi mai dificilă, întrucât crede că Hamilton va fi mai determinat şi va înregistra progrese semnificative pe parcursul următoarelor curse.

"Această cursă a fost un avertisment pentru mine. Peste două săptămâni, în Canada, trebuie să măresc ritmul, pentru că Hamilton va fi mai puternic. Iar apoi va fi şi mai periculos!", a precizat el în cadrul unui editorial publicat pentru Bild.

Totuşi, Rosberg admite că sentimentul de a pierde o cursa din cauza unei erori de strategie este foarte dureros şi susţine că înţelege situaţia pe care o traversează coechipierul său.

"Hamilton a fost mai rapid decât mine în fiecare zi a weekendului, aşa că pentru el probabil a fost teribil.

Faci totul cum trebuie pe parcursul weekendului, iar apoi într-o secundă victoria a dispărut. Am avut aceeaşi problemă anul trecut la Budapesta. Conduceam cu 10 secunde, Safety Car-ului a ieşit pe circuit la momentul nepotrivit şi dintr-o dată eram pe locul cinci. A fost horror", a adăugat el.

Via GrandPrix

Comentarii (4)

  • Bogdan
    Hai, mah, pe bune, trebuie sa maresti ritmul? Pai pana acum ai mers linistit?

    Rosberg este favoritul meu, dar declaratiile astea, daca sunt ale lui, ma umplu disrespect la adresa lui.
    11 3
  • @Bogdan

    Aceeasi parere o am si eu. Mai bine ar tacea si ar facea. Se vede ca nu e neamt pur sange. Aia tac si fac. El, de la un timp, da foarte multe declaratii, iar pe traseu pur si simplu nu arata nimic.

    Tin cu el, dar ma dezamageste cand vorbeste atat din gura.
    5 1
  • @ Bogdan, @JugaruGabi

    Cu tot respectul pentru opiniile voastre vrea doar sa spunca ei (pilotii) nu numai Rosberg nu pot sa taca din gura. La cati reporter sunt pe capul lor si la fiecare (ma scuzati) "vant" ii intreaba cum se simt si mai ales care este impactul moral.

    Urmariti va rog o conferinta de presa de Joi de dinaintea cursei sa vedeti la ce intrebari stupide trebuie sa raspunda. De exemplu Spania. ...In plus din cauza marketingului nici nu pot sa spuna cu adevatar ceea ce gandesc.

    Nu am nimic cu jurnalistii ... asa sunt ei mai curiosi din fire, dar întotdeauna se va gasi unul care sa nuanteze anumite opinii si sa reformuleze un raspuns sau sa citeze doar ce ii convine iar noua ne ramane sa facem ulcer discutand intre noi... parerea mea.
    6 1
  • @ erata :). m-a luat valu si am uitat cotinuarea celei de-a doua propozitii. ar fi sunat cam asa:
    ... La cati reporter sunt pe capul lor si la fiecare (ma scuzati) "vant" ii intreaba cum se simt si mai ales care este impactul moral nu au cum sa nu spuna nimic. ...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru