Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele din Japonia. Ferrari a învins Red Bull

de Daniel Popescu
Vineri, 07.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timp în antrenamentele din Japonia, în timp ce Ferrari a surclasat Red Bull.

Marele Premiu al Japoniei va reprezenta o simplă afacere intre Nico Rosberg şi Lewis Hamilton. Cel puţin aşa indică rezultatele din sesiunile de antrenamente de vineri de pe circuitul de la Suzuka, în care piloţii Mercedes au fost cei mai rapizi.

În prima sesiune, Rosberg a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:32.431 şi l-a devansat cu două zecimi de secundă pe Hamilton, în timp ce Ferrari şi-a adjudecat locurile 3 şi 4 prin Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. În schimb, Red Bull s-a mulţumit doar cu locurile 5 şi 6 ale lui Daniel Ricciardo şi Max Verstappen.

Urmareste Automarket
Cea de-a doua sesiune s-a desfăşurat după un scenariu foarte asemănător, cu Rosberg încă o dată cel mai rapid cu timpul 1:32.250, însă de data aceasta Hamilton a fost cu numai o zecime mai lent.
Raikkonen şi-a trecut în cont un loc 3 pentru Ferrari, în timp ce Verstappen a reuşit să se intercaleze pe locul 4. Vettel a ocupat locul 5 în această sesiune, în timp ce Ricciardo a fost doar al 11-lea.

Şansele lui Vettel la un podium vor fi însă influenţate şi de penalizarea de 3 poziţii pe grila de start pe care a primit-o pentru duelul cu Rosberg din primul viraj al cursei precedente din Malaysia.

Japonia - Rezultate Antrenamente 1:

Japonia - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (3)

  • Bogdan
    Ce rau e Raikkonen :) !!
    10 1
  • probabil in sfarsit au imbunatatit ceva la ferrari de merge kimi mai bine.
    10 3
  • Timp bun ptr. Kimi in p2.Bravo !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru