Rosberg, surprins de viteza monoposturilor Ferrari în Ungaria

de Daniel Popescu
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a admis că nu se aştepta ca Ferrari să aibă un monopost atât de rapid în Marele Premiu al Ungariei şi regretă că nu a reuşit să reducă diferenţa care îl separă de Lewis Hamilton.

Din punct de vedere al ritmului am fost cu adevărat surprins să nu fiu capabil să-i urmez pe cei de la Ferrari.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg spera să-l învingă pe Lewis Hamilton în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Ungariei, însă cei de la Mercedes au fost luaţi prin surprindere de depăşirile efectuate de Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen la start.

Vettel a reuşit chiar să-şi construiască un avans consistent şi să obţină o victorie relativ facilă pe circuitul maghiar, element la care Rosberg nu se aştepta înaintea cursei.

"Din punct de vedere al ritmului am fost cu adevărat surprins să nu fiu capabil să-i urmez pe cei de la Ferrari. Pur şi simplu au fost rapizi, iar asta este dezamăgitor. Apoi, Safety Car-ul nu a funcţionat pentru că a ieşit cu întârziere. Eram chiar în faţa intrării la boxe când m-au chemat şi nu au avut timp să pregătească pneurile soft, aşa că mi-au pus pneurile mai dure, astfel că reluarea cursei nu a fost prea bună", a declarat el.

Esential 21 de puncte este avansul lui Lewis Hamilton in fata lui Nico Rosberg in clasamentul general
Ulterior, Rosberg a avut parte de un acroşaj cu Daniel Ricciardo şi a pierdut timp preţios pentru a ajunge la boxe şi a înlocui pneurile din cauza unei pene.
Principalul său regret este că nu a reuşit să reducă diferenţa de Hamilton, întrucât acesta a terminat pe locul şase.

"A fost virajul meu pentru că l-am abordat corespunzător. Cu toate acestea, la ieşirea din viraj aripa lui faţă era în continuare lângă pneu lmeu spate şi mi-a provocat o pană. Asta a fost foarte dezamăgitor. Uneori, sportul poate fi foarte dificil, pentru că aveam oportunitatea să reduc diferenţa faţă de Hamilton, aşa că este mare, mare păcat", a adăugat el.

Rosberg a terminat cursa doar pe locul opt, astfel că diferenţa dintre cei doi piloţi Mercedes a crescut de la 17 la 21 de puncte.

Via F1i

Comentarii (3)

  • Rosberg o sa fie surprins de multe in acest sezon.
    30 4
  • Circuite tehnice vor mai fi, plus ca suntem in plina vara, deci vom avea piste cu temperaturi ridicate, orice va fi posibil.
    17 0
  • La Spa nu cred ca vor avea sansa reala ai nostri ... doar daca ploua sau vor fi incurcaturi ...ca anul trecut incidentul intre cele 2 MB :P

    in rest ... la Monza poate dc Ferrari mai da drumul la ceva jetoane,
    poate la Singapore au sansa ca ii pista tehnica si Vettel se descurca f bine pe ea, anul trecut a terminat pe 2 ...
    cursele din SUA si Mexic o sa fie pe calduri mari si acolo o sa aiba sansa

    dar oricum suprize pot sa fie la toate cursele :)

    Forza Ferrari!
    21 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru