Rosberg va pleca din pole position la Austin. Ultima parte a calificărilor, anulată!

de Daniel Popescu
Duminica, 25.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa lui Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo, conform rezultatelor din a doua parte a calificărilor, întrucât ultima parte a fost anulată din cauza ploii puternice.

Calificările pentru Marele Premiu al Statelor Unite au fost afectate de ploaie, însă piloţii au putut lua startul în primele două părţi. Totuşi, spre finalul Q2, ploaia a devenit mai puternică, iar FIA a decis să anuleze ultima parte a calificărilor, întrucât cursa este programată la numai câteva ore distanţă (21:00, ora României).

Astfel, grila de start a fost stabilită conform rezultatelor din a doua parte a calificărilor, cu Nico Rosberg în pole position după ce a fost cronometrat cu 1:56.824. Germanul va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat a doua linie cu Daniel Ricciardo şi Daniil Kvyat.

Sebastian Vettel a obţinut locul 5, însă va pleca de pe 15 ca urmare a schimbării motorului, în timp ce coechipierul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen, a stabilit locul 8, dar va pleca de pe 18 din acelaşi timp. Force India a obţinut locurile 6 şi 7 prin Sergio Perez şi Nico Hulkenberg, în timp ce Felipe Massa (Williams) şi Max Verstappen completează top 10. 

Q2: McLaren, eliminată cu ambii piloţi

Urmareste Automarket
În ciuda speranţelor la un rezultat bun datorit ploii, McLaren a fost eliminată cu ambii piloţi în a doua parte a calificărilor.
Fernando Alonso a fost primul sub linie pe locul 11, în timp ce coechipierul său Jenson Button a stabilit doar al 14-lea timp.

Între cei doi s-au intercalat Valtteri Bottas (Williams) şi Roman Grosjean (Lotus), în timp ce Pastor Maldonado a fost cel mai lent pilot în această sesiune. 

Q1: Accident pentru Carlos Sainz Jr

Prima parte a calificărilor a fost întreruptă timp de aproximativ 10 minute din cauza unui accident suferit de Carlos Sainz Jr, care a pierdut conrtrolul volanului în virajul 3 şi s-a lovit de barierele de protecţie. Pilotul Scuderiei Toro Rosso a ocupat astfel doar locul 20.

Sauber a fost eliminată cu ambii piloţi după ce Marcus Ericsson şi Felipe Nasr au terminat doar pe locurile 16 şi 17, în timp ce Manor şi-a respectat tradiţia de a avea cei mai lenţi piloţi de pe circuit, cu Alexander Rossi şi Will Stevens pe 18 şi 19.

Marele Premiu al Statelor Unite va avea loc duminică cu începere de la ora 21:00, ora României.

Statele Unite - Rezultate Calificări:

Comentarii (14)

  • marius
    Nu stiam ca se alearga in Spania!!!
    16 5
  • Cum ? Nu stiai de Austin din Spania ?
    10 0
  • Nu stu ce e cu ei dar inainte aveau si acel concurs super tare...acum abia actualizeaza o stire, trec la urmatoarea cursa iar actuala nici nu s-a incheiat :)))

    Cat despre cursa se anunta una foarte interesanta daca ploaia nu va fi la fel de intensa
    15 0
  • Bravo fetel! Exceptional pe ploaie, cu un motor nou, masina de top! Cica are 4 titluri!!!!
    8 19
  • uitati de cursa, faceti-va alt program altfel o sa va para rau ca ati pierdut ore in sir asteptand sa inceapa cursa. Au ales prost zona pentru marele premiu al usa
    7 5
  • La cum aratau monoposturile pe circuit as spune ca-n cursa, daca se va permite startul ei, vom avea parte de un patinaj artistic pentru incepatori cu brate/picioare rupte si capete sparte (ma refer la monoposturi). Nici nu stiu daca sa ma mai uit...
    8 7
  • querty
    Sportul asta nu e pentru fecioare. Te poti uita la tenis de masa.
    11 1
  • o informatie v-a rog! stie cineva un link bun pt cursa? desteptii astia de la dolce ne servesc fotbalul de caca din romania!
    14 0
  • Marius
    @saab http://tvtoss.com/pages/player.php?ch_id=88172783&ctd=1&t=Sports%20Channels
    http://mamahd.com/watch-sky-sports-formula-1-live-stream-1.html
    http://cricfree.sx/sky-sports-f1-live-stream-1
    Ca sa scoti reclama folosesti Adblock ca extensie in Chrome.
    Unele siteuri o sa-ti ceara prin un popup ca sa dezinstalezi Adbloc.
    Ca sa eleimini aceste popupuri poti sa dai click dreapta pe acest popup apoi Inspect Element si se deschide o fereastra in dreapta sau jos cu codul htm.
    In acest cod html selectezi elementul care te deranjeaza si apesi Delete. In acest fel stergi ce vrei din pagina.
    Sper ca ti-am fost de ajutor.
    4 0
  • LINK PERFECT SKY
    http://www.crichd.tv/sky-sports-f1-live-stream.php
    0 0
  • vezi daca ai RTL...
    0 0
  • nu e cursa pe dolce?
    0 1
  • Se poate vedea pe Dolce sport 2... si pe Rtl...
    2 0
  • florin
    www.google.ro>scrii vipbox>selectezi formula1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru