Sainz Jr, pilotul care a fost depăşit de cele mai multe ori în 2015

de Daniel Popescu
Vineri, 31.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Sainz Jr. este pilotul care a fost depăşit de cele mai multe ori în primele 10 curse ale sezonului, însă ocupă locul patru în topul piloţilor care au efectuat cele mai multe depăşiri.

Esential 32 de depasiri a suferit Carlos Sainz Jr, in primele 10 curse ale sezonului
Carlos Sainz Jr. ocupă prima poziţie într-un clasament al piloţilor care au fost depăşiţi de cele mai multe ori pe parcursul primelor 10 curse ale sezonului.

Potrivit unei analize realizate de publicaţia germană Bild, pilotul Scuderiei Toro Rosso a fost depăşit de 32 de ori, iar spaniolul susţine că acest lucru are drept cauză lipsa de putere a motorului Renault. "Nu sunt sigur că pot fi mândru de acest record. Întotdeauna suntem buni în calificări, dar în curse ducem lipsă de putere", a declarat el.

Pe de altă parte, Sainz Jr ocupă locul patru în clasamentul piloţilor care efectuează cele mai multe depăşiri, semn că spaniolul are fluctuaţii destul de mari în evoluţii. Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, este însă mulţumit de Sainz Jr, la fel ca şi de coechipierul acestuia, Max Verstappen. "Aş spune că ei formează una dintre cele mai competitive linii de piloţi pe care le-am văzut la Toro Rosso", a precizat el.

La jumătatea sezonului, Sainz Jr.

ocupă locul 16 în clasamentul general cu 9 puncte, în timp ce Verstappen a acumulat 22 de puncte cu care ocupa poziţia a 11-a la general.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru