Sauber anunţă programul de teste pentru Jerez, dar nu confirmă utilizarea noului monopost

de Daniel Popescu
Vineri, 23.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a anunţat vineri programul pentru prima sesiune de teste de la Jerez, însă nu a confirmat dacă va utiliza noul monopost pentru sezonul 2015.

Sauber a dezvăluit vineri pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Twitter programul pentru prima sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va avea loc pe circuitul de la Jerez în perioada 1-4 februarie.

Astfel, într-o formulă atipică comparativ cu alte echipe, Marcus Ericsson va urca în cockpit în prima şi a patra zi, în timp ce coechipierul său Felipe Nasr va evalua monopostul în a doua şi a treia zi.

Sauber nu a confirmat dacă va utiliza în cadrul testului noul monopost C34 pentru sezonul 2015, însă un purtător de cuvânt al echipei a explicat că inginerii lucrează pentru ca acesta să fie pregătit pentru Jerez. "Suntem în grafic. Echipa lucrează din greu pentru a fi pregătită pentru testul de la Jerez", a explicat un purtător de cuvânt pentru publicaţia online GPUpdate.

Via Sauber, GPUpdate

Comentarii (4)

  • iceman
    Felipe Massa?
    3 1
  • Claudiu @iceman
    Felipe Nasr
    4 2
  • Claudiu @Automarket
    Felipe Nasr, Felipe Massa inca are contract cu Williams
    7 0
  • Iceman ... esti beat ... stai chill si castiga curse ! Asta ne dorim ! Plus aroganta de-a-l umili pe Alfonso Barba lunga !
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru