Schimbări de trupe: Esteban Ocon va concura pentru Force India. Palmer rămâne la Renault

de Daniel Popescu
Joi, 10.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Esteban Ocon va fi noul coechipier al lui Sergio Perez la Force India, în timp ce Jolyon Palmer va rămâne la Renault pentru încă un sezon.

Grila de start pentru sezonul 2017 al Formulei 1 este aproape completă după ce încă două echipe şi-au finalizat liniile de piloţi.

Force India a anunţat recrutarea lui Esteban Ocon, francezul urmând astfel să devină coechipierul lui Sergio Perez în locul lui Nico Hulkenberg. Ocon a debutat în Formula 1 la jumătatea acestui sezon pentru Manor, iar acum are un contract multi-anual cu echipa patronată de Vijay Mallya. "Încă sunt relativ nou în Formula 1, dar o jumătate de sezon la Manor mi-a oferit o experienţă preţioasă şi mă simt pregătit pentru această nouă oportunitate cu Force India", a declarat francezul.

Urmareste Automarket
Cu numai o zi în urmă, Renault a anunţat că i-a prelungit contractul debutantului Jolyon Palmer pentru încă un sezon, astfel că britanicul va fi coechipierul lui Hulkenberg în 2017.
"Abia aştept să recompensez încrederea echipei pe circuit. După ce am lucrat la Enstone din 2015 pot să apreciez pe deplin dezvoltarea infrastructurii din acest an. Asta înseamnă că împărtăşesc entuziasmul echipei pentru 2017 şi noul monopost", a declarat el.

În urma acestor două anunţuri, Sauber şi Manor au rămas singurele echipe care nu au confirmat încă liniile de piloţi pentru sezonul 2017. Este de aşteptat ca Sauber să continue colaborarea cu Felipe Nasr şi Marcus Ericsson, în timp ce Pascal Wehrlein este favorit să-şi prelungească acordul cu Manor, însă numele potenţialului său coechipier nu este cunoscut.

Via Force India, Renault

Comentarii (1)

  • Hostile takeover at McLaren group by... a chinese group. Dennis the 1st to leave.

    https://uk.news.yahoo.com/dennis-battle-over-1-6bn-182000685.html
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru