Schumacher evită să critice pneurile Pirelli

de Daniel Popescu
Marti, 21.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a admis că unele echipe nu reuşesc să gestioneze noile pneuri Pirelli din acest sezon, însă a evitat să critice producătorul italian.

Esential 2 este numarul echipelor care au criticat vehement pneurile Pirelli: Mercedes si Red Bull
Mercedes şi Red Bull Racing sunt echipele care au fost afectate cel mai mult de noile pneuri Pirelli introduse în acest sezon. Deşi a obţinut trei pole position-uri în primele cinci etape ale sezonului, Mercedes nu a reuşit să câştige nicio cursă, întrucât monopostul W04 nu gestionează corespunzător noile cauciucuri în stinturi lungi.

Chiar dacă în prezent este ambasador al celor de la Mercedes, septuplul campion mondial a evitat să critice producătorul de pneuri şi a evidenţiat doar că cele mai multe echipe nu au probleme cu noile specificaţii.

Aceste cauciucuri se potrivesc celor mai multe echipe, dar există o minoritate care nu se înţelege cu ele.

Michael Schumacher
Ambasador Mercedes
"Sezonul de Formula 1 este interesant, se întâmplă foarte multe lucruri şi există multe schimbări, iar cu pneurile se întâmplă ceea ce mi s-a întâmplat şi mie în Bahrain cu doi ani în urmă.
Aceste cauciucuri se potrivesc celor mai multe echipe, dar există o minoritate care nu se înţelege cu ele"
, a declarat germanul.

Schumacher a făcut aceste declaraţii la Nurburgring, acolo unde a efectuat un tur demonstrativ cu monopostul Mercedes din 2011 înainte de cursa de 24 de ore de pe celebrul circuit german. El afirmă că îi place noul său rol în cadrul constructorului german, chiar dacă ocaziile de a pilota un monopost de Formula 1 sunt rare.

"De când am plecat din Formula 1 am fost întotdeauna disponibil, iar acum, în calitate de ambasador Mercedes, este o nouă provocare şi un nou exerciţiu. Mă aştept să mă descurc în această privinţă", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru