Starea de sănătate a lui Schumacher "se îmbunătăţeşte uşor"

de Daniel Popescu
Luni, 11.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că starea de sănătate a septuplului campion mondial se îmbunătăţeşte uşor.

Există mici îmbunătăţiri, dar drumul pentru recuperare este în continuare foarte lung.

Michael Schumacher
Manager Michael Schumacher
Reprezentanţii lui Michael Schumacher nu au mai oferit nicio informaţie despre starea de sănătate a fostului pilot german de câteva luni, însă managerul Sabine Kehm a făcut la Barcelona câteva declaraţii.

Prezentă în weekend la Marele Premiu al Spaniei, Kehm a declarat pentru postul de televiziune Sky Italia că există unele îmbunătăţiri minore în starea de sănătate a lui Schumacher. "Există mici îmbunătăţiri, dar drumul pentru recuperare este în continuare foarte lung", a precizat ea.

Ultimele informaţii oficiale despre starea de sănătate a lui Schumacher apăruseră la sfârşitul lunii decembrie, când Kehm afirma că germanul înregistrează de asemenea progrese. Presa internaţională a speculat între timp ca soţia lui Schumacher a vândut avionul privat şi locuinţa de vacanţa din Norvegia deţinute de familie.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Schumy
    Corinna a vandut tot, casa de vacanta de la Merbel, avionul personal. Pare a se impaca cu ideea ca Schumacher nu va mai fi niciodata la fel. Nu stiu in ce consta "imbunatatirea" dar in cazul lui din pacate lucrurile sunt transate.
    18 4
  • MARE PACAT, NU MERITA SA AIBE O ASEMENEA SOARTA. FORTZA SCHUMIIIII.
    29 1
  • in ritmul asta moare de batranete inainte sa se recupereze cat de cat
    0 9
  • Sanatate Schumi!
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru