Starea de sănătate a lui Schumacher se îmbunătăţeşte

de Daniel Popescu
Luni, 25.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sabine Kehm a dezvăluit că starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte constant, însă a refuzat să confirme dacă germanul este sau nu conştient.

Suntem bucuroşi să putem spune că starea lui Schumacher se îmbunătăţeşte.

Sabine Kehm
Purtator de cuvant Michel Schumacher
Michael Schumacher continuă perioada de recuperare de după accidentul la schi suferit în decembrie 2013, însă în ultimele luni familia sa nu a mai oferit nicio informaţie cu privire la starea sa de sănătate.

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a pilotului german, a oferit însă câteva noutăţi în cadrul unui interviu acordat publicaţiei elveţiene Le Temps, în care afirmă că Schumacher este pe drumul cel bun.

"Suntem bucuroşi să putem spune că starea lui Schumacher se îmbunătăţeşte, dacă luăm în calcul severitatea accidentarii pe care a avut-o. Sigur, lupta va dura foarte mult timp pentru toţi cei implicaţi, iar noi suntem bucuroşi să luăm parte la ea", a declarat ea.

Familia nu doreşte să spun mai multe despre condiţia lui.

Sabine Kehm
Purtator de cuvant Michael Schumacher
Cu toate acestea, Kehm a avut un răspuns tranşant când a fost întrebată dacă Schumacher este sau nu conştient.
"Familia nu doreşte să spun mai multe despre condiţia lui. Pot doar să spun că este monitorizat cu atenţie de medici după transferul de la spital acasadin luna septembrie", a adăugat ea.

Kehm a făcut aceste declaraţii cu ocazia unui eveniment găzduit de producătorul elveţian de ceasuri Audemars Piguet. Înainte de accidentul de la schi, Schumacher a devenit ambasadorul companiei şi s-a implicat personal în dezvoltarea unui ceas care a fost lansat în această perioadă sub numele de "Royal Oak Concept Laptimer Michael Schumacher". Potrivit lui Kehm, familia Schumacher nu va primi niciun ban pentru această promovare, iar ceasul va fi produs în numai 221 de exemplare, dintre care 160 în acest an.

Via Le Temps

Comentarii (7)

  • Schumacher a fost un mare pilot sper sa-si revina si sa-l vad peste 3-4 ani sustinandu-l pe Mick la cursele de F1.
    40 5
  • Forza Schumi!
    34 2
  • Ma intreb cine e atat de imbecil incat sa dea vot negativ la un post de genul celui al lui lcr care zice ca spera sa-si revina.
    27 2
  • Leguma forever.
    2 12
  • @Radu; probabil Mircea, ca doar Schumi a fost pilot Ferrari.
    7 2
  • Radu, vezi la comm-uri si iti vei da seama cine ....:) !
    4 0
  • Doar un retardat se poate bucura de situatia in care se afla Schumacher.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru