Monopostul Lotus va fi brănduit cu logo-ul Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.07.2011
Lotus va introduce pe monopost logo-urile Caterham şi General Electric, pentru a marca achiziţionarea producătorului de maşini sport şi, respectiv, noul contract de sponsorizare.

Monoposturile cu care concurează Lotus în Formula 1 vor avea un aspect vizual uşor diferit începând din acest weekend, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.

Astfel, logo-ul Caterham va apărea pe monopostul T128, după ce în luna aprilie patronul Tony Fernandes a achiziţionat acest producător de maşini sport, iar logo-ul General Electric va fi de asemenea vizibil pentru a marca noul parteneriat tehnic încheiat cu producătorul american.

"Aceasta este o cursă majoră pentru noi, atât în ceea ce priveşte performanţele pe circuit, acolo unde vrem să reducem diferenţa faţă de plutonul de mijloc, cât şi pentru că vom vedea pentru prima oară logo-urile GE şi Caterham pe maşini. Să fim apţi să concurăm cu asemenea adiţii în cadrul echipei este un important pas înainte pentru noi. Parteneriatul cu GE este un semn clar că cei mai importanţi membri ai mediului de afaceri împărtăşesc viziunea noastră pentru viitorul echipei, iar planurile de viitor pentru Caterham vor fi dezvăluite foarte curând", a explicat Fernandes.

Via | Lotus

Taguri: Caterham, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru