Webber insistă că fractura umărului nu i-a afectat performanţele

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Mark Webber susţine că fractura la umăr suferită înaintea ultimelor 4 curse a fost minoră, acesta fiind motivul pentru care nu a informat Red Bull despre accidentare.

Mark Webber a dezvăluit într-o carte publicată recent în Australia că şi-a fracturat umărul drept într-un accident de bicicleta cu patru curse înainte de finalul sezonului.

Australianul nu şi-a informat echipa despre incident, iar Christian Horner, şeful Red Bull Racing, a admis că a fost dezamăgit de această situaţie. Webber susţine însă că nu şi-a anunţat echipa pentru ca accidentarea a fost una minoră, care nu i-a afectat performanţele.

"Am fost foarte încrezător că nu-mi va afecta performantele în monopost şi de aceea nu am spus nimănui. Nu a fost nevoie. Umărul nu mi-a cauzat probleme, aşa că nu aveam nevoie să vorbesc despre asta cu nimeni. Dacă aş fi avut probleme în maşină, atunci sigur aş fi spus echipei. Dar nu a fost cazul. Nu am ratat niciodată o cursă, dar dacă nu aş fi putut conduce în siguranţă şi la limită aş fi notificat echipa", a scris el pe site-ul său oficial.

Dacă nu ar fi scris despre acest subiect în cartea sa, accidentarea ar fi rămas în continuare necunoscută pentru Red Bull Racing, însă Webber susţine că a ales să facă aceste dezvăluiri pentru a explica conaţionalilor săi adevărata viaţă a unui pilot de F1.

"Am vrut să ofer cititorilor din Australia o privire mai îndeaproape a unui sport care este destul de dificil de urmat pentru ei.

Nu am decis să aleg povestea după finalul sezonului, am făcut acest lucru după fiecare cursă. Accidentarea mi s-a întâmplat, a făcut parte din călătoria mea din acest sezon şi de aceea este acolo", a mai precizat el.

Via | Mark Webber

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (1)

  • Berbec sau Bizon ?
    Acest Mark, parca e jmecher de Dorobanti, are gura mare ca nu este pilotul nr 1 dar el nu respecta minimele rigori ale unei vieti disciplinate.
    Se poarta de parca lui i se cuvine orice, vi se pare cunoscut ?
    Toti pilotii de F 1 au o foarte buna parere despre ei dar Mark parca cere prea mult.
    El s-a suparat pe cei lenti si a zburat peste ei, el l-a impins pe Hamilton in australia la o franare care nu avea cum sa-i iasa si tot el a fost cu gura mare pe la mijlocul sezonului. Are tupeu baiatul dar nu e destul.
    Sunt convins ca nu va fi invitat sa-si prelungeasca contractul la RBR
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru