Surtees: "Vettel şi Ferrari se potrivesc pentru că ambele părţi trebuie să revină în luptă"

de Daniel Popescu
Vineri, 23.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fostul campion mondial John Surtees consideră că Sebastian Vettel şi Ferrari ar putea forma cuplul ideal pentru că ambele părţi au ambiţia de a reveni în frunte după perioade dificile.

John Surtees, singurul pilot care a câştigat titluri mondiale în cursele de motociclism şi monoposturi, explică decizia lui Sebastian Vettel de a se alătura Scuderiei Ferrari prin faptul că are nevoie de o echipă aflată într-o situaţie asemănătoare cu a lui.

Vettel şi Ferrari au avut parte de un sezon 2014 dezamăgitor, iar împreună ar putea reuşi să renască şi să revină astfel în lupta pentru victorii.

"Vettel este foarte interesat de trecut, este un entuziast, dar ceva a lipsit anul trecut. Strălucirea nu a fost acolo, dar faptul că este atât de entuziast este exact ceea ce are nevoie. Şi ceea ce are nevoie Ferrari. Cineva care spune 'hai să ne regăsim', pentru că ambele părţi trebuie să se regăsească. Iar asta face ca aceasta combinaţie să fie bună", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Urmareste Automarket
În plus, Surtees consideră că numirea lui Maurizio Arrivabene în funcţia de şef al Scuderiei Ferrari va ajuta semnificativ echipa în procesul de reconstrucţie.

"Cred că este foarte inteligent ce au făcut prin numirea unui nou om, pentru că are cunoştinţe în sporturilor cu motor.

Cunoaşte sportul, dar cel mai important este că ştie toate personalităţile. Marco Mattiacci nu a avut nicio şansă şi cred că aceea a fost o numire nechibzuită. A fost o greşeală, dar au corectat-o", a adăugat el.

▶ Poveştile motorsportului: John Surtees, pilotul care l-a cucerit pe Enzo Ferrari şi unicul campion în motociclism şi Formula 1

Comentarii (3)

  • deci matiacci nu era bun.. atunci ross brawn inapoi..
    13 3
  • Ha,ha,ha...
    Daca asta e motivatia pentru care Vettel si Ferrari formeaza "cuplul" ideal....atunci e cam nashpa!Doar cu ambitia si declaratiile nu castigi curse,cel mult va aduna frustrari...in sportul asta e vorba de viteza,timpi....ambitia e buna si ea,dar nu e determinanta,nu aici ! :)
    10 2
  • Veteel este un pilot ff bun , dar ca si Alonso daca nu ai cu ce stai in pluton ,,succes la amindoi ,,,,,,,,,,
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru