Sutil ar putea concura la le Mans pentru Nissan

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil ar putea concura pentru Nissan în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Nu pot spune ce voi face în 2015, dar este adevărat că există şi alte competiţii în afară de Formula 1.

Adrian Sutil
Fost pilot Sauber
Adrian Sutil şi-a pierdut locul în Formula 1 la sfârşitul sezonului precedent, după ce Sauber a renunţat la serviciile sale în ciuda faptului că mai avea contract şi pentru 2015.

Germanul nu a mai avut nicio opţiune de a continua în Marele Circ, însă publicaţia elveţiană Bild susţine că Sutil este unul dintre candidaţii pentru a concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru Nissan.

Constructorul japonez va concura în Campionatul Mondial de Anduranţă începând din sezonul 2015 cu un prototip Nissan GT-R LM Nismo pentru clasa LMP1. Pe parcursul sezonului, Nissan va alinia la start doua exemplare, însă va aduce unul suplimentar pentru Le Mans, iar pentru acesta din urmă există două locuri disponibile.

▶ Nissan GT-R LM Nismo inovează în Le Mans: motor frontal şi tracţiune faţă

Sutil nu a confirmat negocierile cu Nissan, însă a admis că ia în calcul participarea în alte competiţii, în contextul în care nu are niciun loc disponibil în Formula 1.

"Nu pot spune ce voi face în 2015, dar este adevărat că există şi alte competiţii în afară de Formula 1", a declarat el. 

Via F1Zone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru