Toro Rosso evaluează un update aerodinamic major în testele din Austria

de Daniel Popescu
Marti, 23.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso va evalua în sesiunea de teste de pe circuitul Red Bull Ring un update aerodinamic semnificativ pentru monopost, care a fost deja utilizat în cursa din Austria.

Cu siguranţă vom evalua în detaliu unele lucruri pe care le-am adus aici.

James Key
Director tehnic Toro Rosso
Alături de McLaren, Toro Rosso a fost una dintre echipele care a introdus un update aerodinamic major în Marele Premiu al Austriei, însă configuraţia inedită a circuitului nu a permis echipei să înţeleagă pe deplin avantajele şi dezavantajele acestuia.

Prin urmare, echipa italiană va profita de sesiunea de teste de două zile pentru a face o comparaţie directă: marţi, Max Verstappen va concura cu monopostul echipat cu noile update-uri, în timp ce miercuri Marco Wittmann, campionul DTM, se va afla în cockpitul unui monopost cu specificaţiile din etapa anterioară.

"Testele sunt întotdeauna valoroase, pentru că întotdeauna vrem să facem lucruri, iar lista noastră este absolut completă pentru două zile. Credeţi sau nu, cea mai mare schimbare pentru monopost a avut loc în această cursă, aşa că avem multe lucruri noi pe monopost.

Cu siguranţă vom evalua în detaliu unele lucruri pe care le-am adus aici şi vom evalua şi alte lucruri lucruri", a declarat directorul tehnic James Key.

În testul de aici vom compara noile componente cu specificaţia din Canada, apoi vom trage concluziile.

Carlos Sainz Jr.
Pilot Toro Rosso
Carlos Sainz Jr, unul dintre piloţii echipei, este încrezător că noul update introdus de Toro Rosso va da rezultatele aşteptate în perspectiva următoarelor curse.

"Este dificil de spus dacă update-urile au funcţionat, pentru că este un circuit complet diferit de Canada. În testul de aici vom compara noile componente cu specificaţia din Canada, apoi vom trage concluziile şi vom spune dacă funcţionează sau nu, dar ar trebui să funcţioneze. Suntem convinşi că funcţionează, dar nu ştiu cât de mult am câştigat sau dacă lucrurile funcţionează aşa cum ne aşteptam", a explicat spaniolul.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru