Ultimii vor fi cei dintâi? Red Bull, ultima echipă care va lansa noul monopost pentru sezonul 2017

de Daniel Popescu
Luni, 13.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing va prezenta noul monopost pentru sezonul 2017 în 26 februarie, cu numai o zi înainte de prima sesiune de teste și la câteva zile după Mercedes și Ferrari.

Red Bull Racing a confirmat luni planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2017 al Formulei 1. Cvadrupla campioană mondială din perioada 2010-2013 va dezvălui noul monopost RB13 duminică, 26 februarie, cu numai o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste de la Barcelona.

Cel puțin pentru moment, oficialii echipei nu au confirmat modalitatea lansării, însă în ultimii ani austriecii au preferat evenimente pe internet în detrimentul unor lansări tradiționale. Totuși, este posibil ca în acest an să opteze pentru o lansare pe circuitul de la Barcelona, mai ales că testele vor începe doar o zi mai târziu.

Urmareste Automarket
De altfel, Red Bull Racing va fi practic ultima mare echipă care își prezintă monopostul.
Mercedes a stabilit evenimentul pentru 23 februarie, în timp ce Ferrari și McLaren vor ridica prelatele în 24 februarie.
Totuși, primul monopost lansat pentru 2017 va fi cel al francezilor de la Renault (21 februarie), urmat de cele ale echipelor Force India și Sauber în 22 februarie.

Până în prezent, Williams și Haas sunt singurele echipe care au nu confirmat datele de lansare ale noilor monoposturi. În ultimii ani, Williams a preferat însă evenimente simbolice în fata garajului de pe circuitul unde are loc prima sesiune de teste.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • Mobius + Fernandita = LOVE;fanii fierari + vitica rosie = plangaciosi;
    4 8
  • Au si modificarile dese de regulament un efect in cresterea interesului pentru F1, cel putin pentru momentul 'lansarii' monoposturilor, lumea asteptand sa vada noile scule.
    4 0
  • poznac
    apropo de Fernandita
    omul ala a castigat ultima data acum 10 ani
    performanta o faci cand esti tanar (nu mai suntem pe vremea lui Fangio cand concurau cativa gentlemeni intre ei)
    Apoi te plambi pe la cateva echipe mari (ca ai background) cu sanse bune la titlu dar fara titlu, pentru ca s-a intors balanta putirinta-incredere din partea echipei;
    V-ati prins, ca incepator ai putirinta mare si credit primit mic, la batranete e pe dos
    2 4
  • Renault Formula 1 Team l-a angajat pe Pete Machin de la RBR ca sef al departamenului Aero
    3 1
  • Noul boss de la Honda admite ca reproiectarea noi unitati de propulsie Honda reprezinta un risc..
    2 1
  • noii unitati de propulsie*
    2 1
  • sa vedeti ce monopost au pregatit anul acesta va lasa cu gura cascata e super tare
    1 1
  • si Mclada trece de Q3?:))))))))))))))))))))))))))
    1 5
  • trece. trece; cateodata cu ambii piloti, da' mai rar
    1 2
  • fetelica
    astept starturile dementiale ale lui fetel :)))))acum n-o sa mai aiba treaba cu rbr, sa dea vina pe olandezul zburator.....aia vor fi prea in fata, dar posibil sa-l vedem proiectat mclaren.....
    2 2
  • fetelica
    astept starturile dementiale ale lui fetel :)))))acum n-o sa mai aiba treaba cu rbr, sa dea vina pe olandezul zburator.....aia vor fi prea in fata, dar posibil sa-l vedem proiectat mclaren.....
    1 2
  • Esti balbait?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru