Vettel are planuri ambițioase pentru a obține titlul: "Obiectivul este să câștigăm toate cele șase curse rămase"

de Daniel Popescu
Joi, 20.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel și-a stabilit ca obiectiv să câștige toate cele șase curse care au mai rămas din acest sezon pentru a obține titlul mondial indiferent de rezultatele lui Lewis Hamilton.

Victoria obținută de Lewis Hamilton în Marele Premiu al statului Singapore i-a consolidat poziția de lider în clasamentul general cu 40 de puncte în fața lui Sebastian Vettel.

Rezultatele recente ale lui Hamilton vin în ciuda opiniei generale că Ferrari deține un monopost mai competitiv, însă germanul încearcă să rămână optimist pentru finalul campaniei. Vettel susține că își propune să câștige toate cele șase curse rămase până la finalul sezonului, întrucât ar obține titlul chiar dacă Hamilton ar termina fiecare cursă pe locul doi.

"Nu este grozav când te apropii de finalul campionatului și pierzi puncte, dar încă mai sunt curse. Cred că este destul de simplu, dacă câștigăm fiecare cursă de acum înainte suntem în siguranță. Așa că acesta este obiectivul", a declarat el.

Următoarea oportunitate este Marele Premiu al Rusiei, însă Mercedes a câștigat toate cursele desfășurate la Sochi după debutul etapei în calendar în 2014.

"În ultimii ani, cursa din Rusia a devenit mai bună pentru noi, așa că ar trebui să se potrivească monopostului nostru.

Cred că nu avem motive să ne temem pentru următoarele circuite. Monopostul nostru funcționează bine peste tot și acesta este punctul forte, așa că nu trebuie să ne temem", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (19)

  • kim_vl
    Si marmota ?
    18 3
  • SIMPLE MINDS
    La sedintele cu parintii,mai ales in ciclul primar, de cele mai multe ori invatoarea obligata fiind de nivelul intelectual discutabil al unei parti ,sper eu , nesemnificativa a elevilor sai sa evite intentionat un adevar incontestabil raspunzand doar diplomat : *E inteligent dar e lenes*.Orice asociere cu afirmatia din articolul de mai sus e pur intamplatoare.:-))
    28 3
  • SIMPLE MINDS
    ............si implicit cu mine insumi dupa *mancatul* vocalei si consoanei:)))
    0 6
  • saracu'..!!
    8 3
  • mircea badea
    asta fura tigari de la rezistenti?
    11 10
  • " Cred că este destul de simplu, dacă câștigăm fiecare cursă de acum înainte suntem în siguranță."






    Spagere la o banca. Planul e simplu, intram si iesim.
    3 0
  • Ce sa zică si el acum ? Situația lui sezonul asta este cam de plâns , dar dacă omul spera poate are noroc si câștiga toate cursele. Uneori e bine să ai visuri , măcar rămâi cu ele dacă nu confirmi. Iar Vettel din păcate va rămâne doar cu aceste visuri...
    10 5
  • mobius
    Saracu, nici nu stie macar pe ce lume se afla. Chiar asa ceva nu am crezut despre el, pe cine o fi vrand sa pacaleasca, cui o fi vrand sa adoarma vigilenta. Ma intreb, pentru ca stie deja toata lumea ca el sub presiune nu performeaza, ba din contra.
    10 4
  • Nacional
    In primul rand orice este posibil in F1, s-a mai intamplat ca un pilot sa aiba o revenire spectaculoasa. Pe de alta parte, eu citesc declaratia lui Vettel in alta cheie si anume ca Ferrari ii va retrage statutul de prim pilot daca nu castiga campionatul
    3 1
  • @mircea badea
    Prost idol ai. :)

    Nu stiu ce e in mintea lui Vettel, dar dupa gafele de anul asta, clar nu va reusi sa surmonteze cele 40 de puncte pe care le are Hamilton in fata.
    10 6
  • Sunt fan Ferrari dar 80%asa ceva nu se va intampla, din cauza ca in primul rand masina e mai slaba, echipa e mai slaba, coechiperul e foarte slab plus ca si el e mai slab ca ham.
    Puteauchastiga macar un titlu daca erau o echipa
    9 11
  • Mercedes F1
    @joker, masina lui nu e mai slaba, dimpotriva, e mai buna. Cat despre erorile de strategie, individul are o contributie clara, in Singapore cand inginerul i-a transmis prin radio ca Hamilton a spus echipei ca inca mai sta pe pneuri Vetelica a spus ca englezul blufeaza deci trebuie sa intre primul la boxe. Despre ce mai vorbim aici....Deci da, un alt pilot cu ce masina au acum Ferrari ar castiga majoritatea curselor ramase. Un alt pilot insa nu vetel.
    18 4
  • Gilles
    Cel mai slab nr. 1 la Ferrari din ultimii 20 de ani. Gafele de management continua cu angajarea lui Leclerc. Ricci lasat sa plece la Renault. Mare greseala.
    19 5
  • Andrei
    plan ambitios, mi-ar place sa ii iasa desi nu sunt fan Ferrari, insa de dragul F1 ar fi bine sa mai iasa si altcineva campion decat Ham! good luck!
    10 6
  • Dupa victoria de la Spa, multi il vedeau pe Vettel cu cale libera spre titlul de campion, nici vorba cu 40 puncte diferenta in urma dupa cursa de la Singapore. La Sochi, mare lucru daca ia locul 2.
    9 2
  • Cand ii auzi pe toti inginerii de pe aici ca masina Ferrari este superioara te umfla rasul.
    Vettel a demonstrat ca poate castiga cu o masina superioara, a facut-o de 4 ori la rand!
    Acum are o masina buna dar nu la niveloul celor de la Mercedes, masina mercedes este cu mult peste toate celelalte echipe. Echipa Mercedes este net superioara tuturor!
    9 13
  • Leo, nu tb sa asculti ce spun "inginerii" de aici. Sunt date oficiale pe siturile straine de specialitate, cum de altfel sunt nenumarate articole pe latura tehnica a discutiei vizavi de cine are o masina mai buna si mai ales de ce. Daca ai avea putina curiozitate sa le citesti nu ai mai veni aici sa te dai mai inteligent decat altii de comenteaza aici.
    Strict legat de ce spune Vettel, e putin probabil sa se intample. E mai probabil sa castige campionatul daca abandoneaza Hamilton pe undeva decat ca el sa castige toate cele 6 curse ramase. Dupa sutul in fund luat la Spa, Mercedes cred ca a lucrat 24/24 si rezultatele se vad, masinile lor nu mai au aceleasi probleme cu uzarea prematura a pneurilor.
    Dar ce ati vrea sa declare? Ca echipa e jenanta si el la fel? Exista un PR la orice echipa, plus ca pilotii nu pot spune tot ce le trece prin cap, lucru mai mult ca sigur stipulat in contractele lor. Acum ceva timp Prost, pe vremea respectiva la Ferrari, s-a apucat sa critice echipa, si dupa putin timp i-au facut bagajele italienii.
    12 3
  • Cred ca face apel la echipa Ferrari mai mult.
    5 2
  • Vrabia malai viseaza...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru