Vettel: "Aş fi putut obţine pole position-ul în Singapore"

de Daniel Popescu
Duminica, 21.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel consideră că în Singapore putea obţine primul pole position din acest sezon dacă nu ar fi comis o greşeală în prima jumătate a turului.

Esential 4 este locul obtinut de Sebastian Vettel in calificarile pentru Marele Premiu al statului Singapore
0.221 secunde a fost diferenta dintre Lewis Hamilton si Sebastian Vettel in calificari
Sebastian Vettel a obţinut locul patru pe grila de start a Marelui Premiu al statului Singapore, însă diferenţele dintre piloţi au fost infime.

Pilotul echipei Red Bull Racing a fost cu numai două zecimi de secundă mai lent decât Lewis Hamilton şi susţine că l-ar fi putut învinge pe britanic în lupta pentru pole position.

"Nu am fost pe deplin mulţumit de turul pe care l-am avut. Credeam că pot obţine mai mult, dar probabil că am forţat prea mult şi am depăşit limita, iar după ce exploatezi prea mult pneurile plăteşti preţul în următoarele viraje. Nu ştiu cât de mulţumiţi sunt ceilalţi cu tururile lor, dar cred că puteam fi în pole", a declarat germanul.

Totuşi, ambii piloţi Mercedes au dezvăluit după calificări că ar fi putut obţine la rândul lor timpi mai buni.

Hamilton a comis on greşeală în primul sector, în timp ce Rosberg a pierdut timp cu adaptarea la noile frâne utilizate în calificări.

În cursa de duminică, Vettel anticipează că strategiile opririlor la boxe vor fi decisive, în contextul în care oportunităţile de depăşire sunt limitate. "Cred că va fi provocator duminică pentru că suntem foarte, foarte aproape unii de alţii, dacă vom avea acelaşi ritm că sâmbătă. Aşa că este greu de anticipat, dar pneurile vor ceda la un moment dat şi se va crea haos. Asta sperăm să se întâmple şi mai sperăm că pneurile noastre să nu cedeze înaintea cauciucurilor celorlalţi", a adăugat el.

▶ Avancronică Singapore: spectacol în noapte fără comunicaţii radio

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Bernie
    Deja e papagal. El nu-l bate pe Ric dar vrea pole! Sula lui de frustrat!
    7 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru