Vettel: "Avem nevoie de timp pentru a ajunge Mercedes din urmă"

de Daniel Popescu
Vineri, 24.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel insistă că Ferrari are nevoie de timp pentru a ajunge la nivelul rivalilor de la Mercedes în lupta pentru titlurile mondiale.

Va mai trece o perioadă până când ne vom potrivi cu Mercedes.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Ferrari a obţinut o victorie în Malaysia şi alte trei podiumuri în primele patru curse ale sezonului 2015, iar în etapele în care temperaturile ambientale au fost ridicate a înregistrat performanţe mai bune decât Mercedes.

Cu toate acestea, Sebastian Vettel avertizează că Ferrari are nevoie de timp pentru a reuşi să ajungă Mercedes din urmă, chiar dacă echipa este determinată să pună constant presiune.

"Evident, obiectivul este să ajungem Mercedes pentru că se pare că suntem echipa care se află chiar în spatele lor. Au avut un sezon foarte puternic anul trecut şi este incredibil să vedem cât de buni sunt deja. Va mai trece o perioadă până când ne vom potrivi cu ei. Dacă putem, în fiecare weekend încercam să putem tot mai multă presiune", a declarat el.

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim şi ne concentrăm pe asta.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Ferrari pregăteşte un update major pentru motor care urmează să fie introdus în Marele Premiu al Canadei din luna iunie, iar Vettel este încrezător că echipa poate înregistra progrese cu regularitate.

"Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim şi ne concentrăm pe asta.

Aceasta este cea mai bună şansă a noastră, să avem performanţe bune în acest an şi să avem cea mai bună şansă pentru campionat. Suntem în aprilie şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ştim că nu suntem favoriţi, dar cred că până acum am surprins mulţi oameni. Ştim că ne putem descurca bine şi că putem progresa", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Sunt sigur ca ii veti ajunge,plus ca in Spania va veni un upgrade important la motor si in Canada unul aerodinamic.Bafta! FORZA FERRARI!
    26 10
  • F1 Vision
    Sa vedem daca fac un pas inainte la Barcelona pentru ca am auzit despre multe parti la care lucreaza si care s-ar putea sa-i ajute in a reduce distanta fata de Mercedes. Oricum dupa patru curse, s-au descurcat decent, bine ca macar Vettel lucreaza bine cu Raikkonen si par apropiati ca forma in curse.
    26 5
  • Vechea poveste, cu ajunsul din urma.
    3 0
  • querty
    Fetel are nevoie de timp sa-l ajunga si pe Raikkonen din urma.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru