Vettel consideră că Ferrari va lupta cu Williams şi Red Bull pentru locul doi

de Daniel Popescu
Luni, 02.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel anticipează că Ferrari va lupta cu Red Bull Racing şi Williams pentru locul doi în clasamentul constructorilor, în contextul în care Mercedes ar putea domina din nou campionatul.

Din punct de vedere al performanţei, ştim că pe cei de la Mercedes trebuie să-i învingem, dar trebuie să mergem pas cu pas.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Sebastian Vettel a remarcat progresele înregistrate de Ferrari pe parcursul sesiunilor de teste comparativ cu parcursul echipei din sezonul precedent, însă nu îşi face iluzii cu privire la posibilele performanţe ale echipei.

Germanul consideră că Ferrari trebuie să mai lucreze inclusiv la capitolul fiabilităţii, chiar dacă echipa a fost scutită de defecţiuni tehnice majore.

"În mare, testele au decurs conform planului. Ultimele trei zile au fost foarte bune, am parcurs multe tururi, ceea ce este bine pentru fiabilitate, dar încă trebuie să îmbunătăţim", a declarat el.

Urmează un grup cu multe echipe apropiate. Probabil că este foarte echilibrat între Williams, Red Bull şi noi.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Germanul admite că rivalii de la Mercedes vor fi din nou în frunte, însă îşi exprimă încrederea că Ferrari va putea lupta cu Williams şi Red Bull Racing pentru locul doi în clasamentul constructorilor.

"Din punct de vedere al performanţei, ştim că pe cei de la Mercedes trebuie să-i învingem, dar trebuie să mergem pas cu pas.

Este clar că Mercedes este în frunte, apoi pare să fie o distanţă, dar urmează un grup cu multe echipe apropiate. Este dificil de spus cine este chiar în spate, dar probabil că este foarte echilibrat între Williams, Red Bull şi noi", a precizat el.

În acest context, Vettel nu are niciun dubiu cu privire la câştigătorul cursei inaugurale din Australia, care va avea loc în 15 martie. "Primele două locuri sunt uşoare, vor fi cele două monoposturi Mercedes, din păcate, dacă nu apar probleme. Apoi sper să fie două Ferrari, iar mai departe nu mă interesează", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • Din pacate pentru fanii echipei de la Maranello nu va fi deloc asa.
    Merc e categoric in fata dupa care urmeaza Williams. Cam la egalitate sint RBR, Toro Rosso, Lotus si Ferrari.
    La fel ca anul trecut prevad ca Ferrari vor fi deficitari la viteza de varf pe linia dreapta. Cum sa depasesti daca esti mai lent pe linia dreapta fata de altii? Teoretic poti in viraje dar depinde foarte mult de configuratia circuitului.
    Victorii sezonul urmator pentru Ferrari?
    Greu de crezut dar ar putea ciupi cateva podiumuri.

    PS: de ce sint asa de pesimist cand in teste au aratat bine?
    Pentru ca in fiecare teste Ferrari arata bine dupa care dispar in pluton. Promit multe si realizeaza extrem de putin.
    Pacat!
    15 19
  • @pablo
    Sa speram k nu ai dreptate ... :p

    Forza Rossa!
    23 3
  • SOC: Alonso nu va concura la Melbourne. Mclaren a confirmat in urma cu cateva minute.

    http://www.mclaren.com/formula1/inside-the-mtc/fernando-alonso-a-medical-update/
    6 7
  • Era de asteptat ca Alonso sa nu participe la prima cursa atata timp cat "http://www.grandprix247.com/2015/03/03/after-crashing-alonso-thought-he-was-still-a-ferrari-driver/".

    Sper sa fie totul ok, are cateva saptamani sa se recupereze.
    6 2
  • Si asa nu stiu daca McLaren termina cursa de la Melbourne. Nu-i nicio pierdere pentru Alonso.
    11 0
  • Noul motto McLaren:
    https://www.youtube.com/watch?v=SEdreF32b90
    5 4
  • Ca fapt divers, Honda a omologat motorul Luni 02.02.2015 si acuma asteapta sa vada cati tokeni poate folosi :P

    Mercedes si Ferrari vor ramane cu maxim 8-10 tokeni si Renault se pare cu mai multi, dar evident... vedem la prima cursa numarul exact.
    7 0
  • Tot ce conteaza e sanatatea pilotilor, in cazul de fata a lui Alonso. Nu pierde nimic, echipa nu se va bate pentru titluri anul asta. Mai bine se odihneste si revine in siguranta in cea de-a doua cursa. Cred ca asta e logica echipei in acest moment.
    8 0
  • @AndreiF1 sincer sa fiu sper ca Honda sa nu aiba drept la Token-uri, pentru ca ei au avut un an de zile sa modifice si sa faca ce vor cu motorul iar acum daca li se mai acorda un numar oarecare de Token-uri nu e Fair Play fata de Ferrari, Renault sau Mercedes.
    3 3
  • Vettel spera dar pentru el prima treaba va fi sa il bata pe Kimi ceea ce.....am dubii ca se va si intampla.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru