Vettel: "Ferrari ar putea fi ultima mea echipă în Formula 1"

de Daniel Popescu
Marti, 21.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a admis că Ferrari ar putea fi ultima sa echipă în Formula 1 şi se gândeşte deja ce va face după încheierea carierei de pilot.

Esential 2017 este anul in care expira contractul lui Sebastian Vettel cu Ferrari
Sebastian Vettel a părăsit Red Bull Racing la sfârşitul anului trecut şi este sub contract cu Ferrari până la finalul sezonului 2017.

Germanul va avea la vremea respectivă doar 31 de ani, însă a admis deja că este posibil ca Ferrari să fie ultima sa echipă în Formula 1, întrucât nu crede că va părăsi Scuderia prea curând.

"Da, cu siguranţă. În acest moment nu mă gândesc prea departe, dar nu sunt genul de persoană care schimbă echipele de la un an la altul. Nu am fost niciodată, în niciun aspect al vieţii mele", a declarat el.

În plus, Vettel a început deja să se gândească la activităţile pe care le va avea după abandonarea carierei de pilot şi a exclus varianta de a se retrage complet din lumea sporturilor cu motor.

"Trebuie să faci ceva şi mai târziu în viaţă pentru a nu te plictisi. Ce să faci cu tot acel timp? Nu poţi să petreci 30 de ani la pensie, asta ar fi un dezastru", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (8)

  • Sebita, Sebita...numai de ski sa nu te apuci.
    29 4
  • Ha,ha,ha...
    Nu este primul pilot,si probabil nici ultimul, care declara ca Ferrari va fi ultima echipa...mai vedem! ;)
    31 1
  • a mai declarat unu. Acum pune osu la treaba sa intre in q2, nush daca se plictiseste
    29 0
  • Sigur va reveni acasa adica la RBR.Acolo isi va incheia cariera.El cu Ferrari vor avea doar o aventura frumoasa.
    10 11
  • Apullum
    De fapt a mai declarat unul, care o ajuns la Mercedes apoi s-a apucat de schi. Al doilea a ajuns la Mclaren. Asta e al treilea. Vedem unde aterizeaza oricum, eu pun ramasag ca nu sede la Ferrari cat au stat primii doi.
    13 4
  • da, ar putea fi ultima echipa la care concureaza; daca va fi vom vedea
    Declaratiile astea se fac pentru fani
    1 2
  • @Apullum - si Raikkonen a declarat ca se retrage de la Ferrari. Seb ar fi al 4-lea. Dar Vettel spune doar ca exista aceasta posibilitate deci nu e o certitudine.
    0 1
  • Apullum
    Raikkonen chiar cred ca se va retrage de la Ferrari, ca no, varsta o are. Vettel sigur nu iese la pensie de la italieni.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru