Vettel şi Ricciardo anticipează un duel echilibrat pentru podium

de Daniel Popescu
Duminica, 26.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo se aşteaptă la o confruntare echilibrată între Ferrari şi Red Bull pentru ultimul loc pe podium în Marele Premiu al Ungariei.

Avem mult de muncă pentru a apăra acest loc trei.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au monopolizat prima linie a grilei de start din cadrul Marelui Premiu al Ungariei pentru Mercedes, astfel că rivalii se concentrează pe obţinerea ultimului loc pe podium.

Sebastian Vettel va pleca de pe locul trei, însă anticipează că Ferrari va avea o misiune dificilă în faţa celor de la Red Bull Racing, după ce Daniel Ricciardo s-a plasat pe patru la numai 0.035 secunde în spatele său.

"Red Bull a făcut un pas înainte faţă de Mercedes. Dacă ne uităm la diferenţa de dinainte şi la cea de acum, sunt mai aproape, dar am reuşit să-i învingem în calificări, ceea ce înseamnă că suntem mai rapizi. Ştiam că va fi echilibrat, dar am reuşit să rămânem în faţă. A fost o zi bună, dar avem mult de muncă pentru a apăra acest loc trei", a declarat germanul.

Sunt încrezător că îi putem învinge mâine.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
La rândul său, Ricciardo consideră că Red Bull are o şansă reală să obţină primul podium al sezonului, întrucât anticipează un ritm bun de cursă din partea monopostului.

"Cred cu adevărat că avem o şansă.

Ferrari nu au fost deloc în forma vineri, aşa că este foarte greu de intuit unde sunt, pentru că sâmbătă au arătat mai multă viteză. Ritmul nostru în stinturi lungi a fost destul de bun vineri, aşa că sunt încrezător că îi putem învinge mâine. Cred că va fi o cursă puternică pentru noi", a precizat australianul. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru