Vettel îi ia apărarea lui Raikkonen după startul modest de sezon: "Merită rezultate mai bune"

de Daniel Popescu
Luni, 08.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel consideră că Kimi Raikkonen ar fi meritat să aibă parte de rezultate mai bune în sezonul 2017, iar finlandezul este încrezător că poate obține performanțe superioare.

Sebastian Vettel este liderul clasamentului după ce a obținut două victorii și alte două clasări pe locul doi în primele patru curse ale noului sezon.

În schimb, coechipierul său Kimi Raikkonen a avut parte de un debut de sezon semnificativ mai modest, reușind să-și treacă în cont un singur podium. Diferența dintre cei doi a ajuns deja la 37 de puncte, însă Vettel consideră că Raikkonen merita să câștige mai multe puncte.

"Probabil nu a avut cursele pe care le merita. În Bahrain l-a costat foarte mult primul tur, pentru că altfel ar fi fost pe podium. Evident, observat exact ce se întâmpla și lucrurile nu au mers 100% în direcția lui, dar nu cred că există cineva în paddock care se îndoiește de faptul că este unul dintre cei mai talentați piloți pe care îi avem", a declarat germanul.

Urmareste Automarket
La rândul său, Raikkonen a minimalizat diferența de puncte care îl separă de Vettel și susține că în realizate există doar mici elemente care îl separă de Vettel și de cei doi piloți de la Mercedes.

"Cred că am avut un start un pic dificil de sezon.

Este departe de cazul ideal, dar weekendul de la Soci a fost un pas înainte. Noi patru suntem foarte apropiați tot timpul, așa că diferențele mici fac ca la final să existe o diferență mare", a precizat finlandezul.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • mobius
    Cuvinte fara sir si fara rost. Probabil Vettel se simte dator fata de Raikonen pentru "serviciile" pe care i le face pe pista, pentru faptul ca accepta postura de nr. 2. Mi se pare destul de gretos, ar fi putut sa taca din gura.
    6 27
  • Ferrari conduce în top-ul celor mai bine plătite (drepturi TV samd) E urmata de Mercedes ,RBR și Mclaren
    3 1
  • vitelu n-a avut probleme la masina cum a avut kimi si nici nu se roaga atat de mult ca el sa intre la pit-stop.
    8 17
  • Silviu
    Un articol interesant cu privire la sumele incasate de echipele de F1, dupa sezonul 2016:
    https://www.motorsport.com/f1/news/revealed-formula-1-team-payments-for-2017-903197/
    1 2
  • Anonim
    @Silviu: Williams si McLaren primesc mult prea multi bani la ce figuratie fac pe circuit.... Iar Red Bull nu stiam ca sunt constructori... aveam impresia ca Ferrari, Mercedes si Renault sunt constructori...
    1 0
  • iarasi vb ca sa nu adormi-pokemonule
    2 0
  • comentati stirea si nu postarile!
    2 0
  • @liviu: Am comenta stirea, insa intre timp mai apar multe alte lucruri interesante in lumea F1. Din pacate automarket ramane de multe ori in urma cu actualizarile. Acesta este si motivul pentru care useri mai posteaza si alte informatii.
    @Silviu: Legat de stirea cu privire la sumele alocate...sunt curios de ce ai primit cele doua voturi negative :)) Cred ca era interesant de vazut ca sunt echipe care primesc niste sume destul de mai doar pt nume. Iar ca o observatie Red Bull primeste mult mai mult decat Williams, a carei istorie este incomparabila cu a austriecilor.
    2 0
  • @Eu: Silviu zilele trecute era trist ca cei de la McLaren nu castiga curse. Se pare ca s-a suparat si da vina pe ... cei de la Ferrari & Mercedes care se bat in frunte...
    2 0
  • Silviu
    @Moi: poate nu este vorba de aceeasi persoana :)). Nu cred ca exista pe acest site o singura persoana cu numele Silviu, Liviu, Ion sau Andrei. Din pacate noi judecam oamenii inainte sa vedem ceea ce scriu.

    Tot off-topic fata de articolul prezent, dar in legatura cu F1, cei de la Mercedes au prezentat noile variante de afisare a numarului de concurs si a numelui pilotului:

    http://www.automarket.ro/formula1/vettel-i-ia-aprarea-lui-raikkonen-dup-startul-modest-de-sezon-merit-rezultate-mai-bune-77145.html#comments
    0 0
  • Silviu
    Link-ul corect:
    https://www.motorsport.com/f1/news/mercedes-reveals-f1-s-new-larger-numbers-look-903808/
    0 0
  • @ eu- Aici voturile se dau si-n functie de simpatii si antipatii :)))))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru