Vettel nu se gândește doar la titluri mondiale: "Obiectivul este ca Ferrari să domine din nou Formula 1"

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel consideră că Ferrari trebuie să revină la forma dominantă din trecut și scoate în evidență parcursul bun din acest an.

Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de finalul sezonului, însă Ferrari a oferit o replică pe măsură în special în prima jumătate a campionatului. Sebastian Vettel a fost lider al clasamentului general pentru o bună perioadă de timp, iar germanul afirmă că nu se aștepta la un parcurs atât de bun înainte de startul campaniei.

"Cred că a fost un an pozitiv. Nimeni nu se aștepta ca Ferrari să fie atât de puternică. Au fost multe vorbe din partea altor oameni, dar până la urmă am fost acolo sus de la început, dar și la sfârșit. Mai erau doar două curse când am pierdut titlul și am fost în măsură să luptăm pentru victorii", afirmă el.

Pe de altă parte, Vettel admite că obiectivul său este să readucă Ferrari în postura de a domina Formula 1, așa cum s-a întâmplat și în perioada lui Michael Schumacher.

"Putem simți că devenim mai puternici și că putem continua așa și în următorii ani. Nu numai anul viitor, nu numai la iarnă, ci și în viitor.

Cred că obiectivul nostru este să readucem Ferrari în postura de a domina. Asta vrem să facem", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (13)

  • SENNA - HAMILTON - ALONSO
    Cei mai buni ever... Hamilton e la apogeu si o va tine asa 3-4 ani...Ii va depasi toate recordurile lui mitica schmaker(un pilot tinut in puf de echipa ca si prostul satului-vitelu' cu cap de bou-ii spun asa pt ca e total fara minte pt tot ceea ce face)...mare pilot...nu merita nici un titlu...noroc de newey si horner plus saracul webber
    7 28
  • El viseaza sa ajunga ca Schumacher, insa pentru asta trebuie talent+masina buna - talentul exista, restul cand se poate.
    10 10
  • Degeaba au masina foarte buna acum, la cate gafe fac pilotii e dificil sa domine...au avut si ei noroc ca Hamilton a gresit o data(dar cand nu mai conteaza) in sezonul 2017. Si Alonso castiga cu Ferrari cu o masina chiar mai slaba, e drept ca nu gafa. Vettel nu e Schumacher. Asta nu pricepe nici el si nici fanii.
    14 13
  • Robert
    Toti marii comentatori de aici sunteti niste idioti. Mari idioti. Si ratati. Nu puteti sa treceti peste simpatiile voastre in privinta unor piloti. Faceti clasamente, va dati cu parerea, va jigniti intre voi, dar cred ca cei mai multi dintre voi n-ati condus nici o rabla de Dacia. Va uitati la tv, cititi niste articole si gata sunteti specialisti, dati sentinte despre pilotul ala sau echipa aia. Chiar nu puteti observa ca e o intrecere intre masini total inegale ca performanta???
    12 19
  • unu sau altu
    Recunosc ca sunt putin "confuz".
    Da nu pot intelege de ce ii zic lu alalaltu VODKAN?!?
    La baronelu rosu cel mic am priceput ceva: greseala de ortografie, in loc de "e" s-a pus un "i" si a iesit V*ttelu. Se mai intampla...
    Da dincolo nu era mai simplu Vodkimien (si sigur nu il confundau cu Mika Haki), sau si mai clar Vodkonen ?
    Am vrut si eu sa ma incadrez in peisaj...
    2 15
  • @robert
    Tu soui ca cei ce comenteaza aici se jignesc si ii caracterizezi "idioti si ratati" si presupui tu in profunzimea ta de gaina ca nu au condus nici o Dacie. Presupun ca lucrurile astea sunt niste complimente, nu? Partea si mai trista e ca s-au gasit alte 6 gaini pana la ora asta sa fie de acord cu tine.
    8 4
  • Au ajuns fanii lui Alonso sa-i ridice osanale lui Hamilton. Cum le rezolva timpul pe toate ...
    4 3
  • @Robert
    Bine că ești tu isteț. Nu te complica cu " pleava " acestui site dacă nu îți convine. Dacă ești așa cum pretinzi nu te coborai la " nivelul nostru " si îți vedeai de treaba. În realitate ești la fel de cretin , dacă nu chiar mai cretin decât cei care postează aici. Dacă vrei să te dai interesant poți să o faci in alt mod. Lasa-ne pe noi si scrie la Autosport despre cum se conduce o Dacie , ca ai zis că ști spre deosebire de noi. O să ai un real succes cu acel articol .
    1 1
  • unu sau altu
    Tin sa mentionez ca nu mai sunt asa "confuz", doar putin dezamagit...

    In 24 de ore DOAR 7 rosii? Bine macar ca nu e vreun verde pana la ora asta...
    Asta ptr ca doar testam reactia/nivelul unora vis-a-vis de astfel de comentarii voit rautacioase...
    Si cand te gandesti ca era un articol despre Ferrari... da poate ca n-au aparut haterii acum pe aicia, ca cine stie cum era situatia.

    Am precizat la finalul commului de mai sus ca doar vroiam sa ma incadrez in peisaj (cu un comm rautacios in mod intentionat). Se pare ca nu e chiar asa de slab nivelul celor de aici precum zic unii...
    0 5
  • bernie
    @unu sau altul...Daca simteai nevoia unor replici la comentariul tau si esti dezamagit ca nu au venit am sa- ti raspund eu cu niste ziceri din popor...Gura pacatosului adevar graieste... Asa suna una dintre ele si este valabila in special ptr userul robert ( cu r ca atat merita)...El are dreptate doar partial in constatarile lui...Dar omite 2 lucruri esentiale...Unul ar fi ca nu toti cei care comenteaza pe aici sunt cretini si idioti...Iar altul ar fi ca din pacate a omis sa se incadreze si el in aceasta categorie asa cum scria cineva mai sus...In ceea ce te priveste am sa- ti raspund cu o alta zicere din popor...Prostul pana nu- i fudul parca nu e prost destul...Adica mai pe intelesul tau...Dupa ce ca esti prost tu tii mortis sa demonstrezi lumii acest lucru...Si nu la " hatereala" ma refer, ci la alte lucruri pe care daca vrei sa- mi demonstrezi contrariul ar trebui sa le descoperi singur intr- o autoanalizare singular neuronica si personal existentiala...Te saluta un cretin si un idiot fan infocat al F1 si care a avut mareata sansa sa " piloteze" o masina Dacia daca robertica intelege la ce m-am referit...
    2 3
  • unul sau altul
    @bernie

    eminenta cenusie, esti sigur ca ai inteles exact mesajul meu? Daca da, atunci lumineaza-ma si pe mine, la ce te referi? Ca singular neuronul meu e concentrat pe alceva acuma, iar asa sa le aruncam, e mai usor la toata lumea. Daca te referi doar la faptul ca m-am inrosit ,pai afla ca asta si asteptam de la un asemenea comentariu.
    Nu de alta, dar am prins si eu un volan de Dacia la vremea mea si nu eram doar la plimbare
    2 0
  • @pilotii consacrati Automarket
    Uite ca avem printre noi si piloti profesionisti....Damblagii dreaq :)))
    0 0
  • Robert
    @ Bernie
    Am scris "marii comentatori", nu m-am referit la toti comentatorii. Se stiu ei care. Apoi m-am referit la "expertii" de aici care n-au condus in viata lor nici MACAR o rabla de Dacie, apoi o masina de curse. Cat despre jigniri, "marii comentatori" merita epitetele scrise de mine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru