Vettel, protagonistul unui accident în testele cu pneuri de ploaie pentru 2017 (video)

de Daniel Popescu
Vineri, 10.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a fost nevoită să abandoneze sesiunea de teste pentru pneuri de ploaie din cauza unui accident suferit de Sebastian Vettel.

Pirelli organizează în această perioadă o serie de teste pentru pneurile de ploaie, în special pentru identificarea modului în care acestea se încălzesc, ca urmare a schimbării radicale a regulamentului tehnic pentru sezonul următor.

Ferrari și-a programat o astfel de sesiune de teste pentru joi și vineri, însă programul a fost întrerupt la scurt timp după pauză de prânz a primei zilei, ca urmare a unui accident suferit de Sebastian Vettel. Pilotul Scuderiei Ferrari a pierdut controlul volanului și s-a lovit frontal de barierele de protecție ale circuitului de la Fiorano. Chiar dacă a scăpat teafăr, germanul s-a ales cu o serie de vânătăi.

Ferrari a fost nevoită să întrerupă sesiunea de teste și spera să continue evaluarea pneurilor de ploaie în cursul zilei de vineri. Cu toate acestea, daunele monopstului SF15-T au fost prea mari pentru ca mecanicii Ferrari să aibă timpul necesar de a corecta problemele, astfel că echipa a fost nevoită să abandoneze testul.

Vineri, testul ar fi trebuit efectuat de Antonio Giovinazzi, cel de-al treilea pilot al Scuderiei Ferrari pentru sezonul 2017.

Via Autosport, Autosport

Comentarii (16)

  • nu stiau ca fetitelor nu le place ploaia?
    12 34
  • Ferrari nu a programat sesiunea, Pirelli au programat-o. Au adus cateva variante de pneuri de ploaie pentru 2017, si monopostul incaltat cu unul dintre seturi avea probleme cu acvaplanarea. Pe setul initial monopostul a rulat peste 40 de tururi, si se spera ca datele acumulate sa fie de folos. Pirelli se pare ca are probleme cu latimea pneurilor de pe spate... nu au experienta cu astfel de pneuri.
    24 0
  • da vetel ce probleme are?
    6 15
  • serban
    @kimi Nici vodka(nen) nu se prea lipește cu apa, așa că ...
    4 24
  • kimishor
    ce face kimishor...savureaza lichide albe cu grade si altii testeaza?:))...cel mai penibil pilot
    5 26
  • las' ca nici cu Alonso nu mi-e rusine ....
    Ati uitat cum a dat monopostul de gard cand testa (tot pneuri parca) la Barcelona de a uitat si cati ani are? hahaha
    si atunci era pe uscat
    17 7
  • da, imi aduc aminte... la spital credea ca e pilot de karting

    http://www.evz.ro/f1-alonso-se-resimte-dupa-accident-ma-numesc-fernando-si-sunt-pilot-de-karting.html
    21 1
  • A uitat cati ani are si voia sa ajunga pilot de F1
    ... bine ca nu voia la mama
    5 14
  • fetelica
    bietu, tocmai la fiorano....chiar asa.....
    3 9
  • Ce va mai place sa faceti caterinca proasta pe seama unor piloti ce au facut accident din cauza monoposturilor sau a anvelopelor.
    5 0
  • Cei de la Red Bull vor lansa masina cu o zi inainte de inceperea testelor adica 26.02.2017, la fel ca Toro Rosso. O vor prezenta la Barcelona, la fel ca Toro Rosso.
    2 0
  • Fierari lasati cu buzele dezumflate, echipele nu sustin demersul lor de renuntare la suspensiile mercedes si redbull, cica vor sa protesteze la Melbourne :)))).....se anunta un sezon sclipitor pentru ei.
    3 3
  • Ferrari si McLaren alaturi de Sauber si Haas probabil au votat pentru clarificarea regulilor. Din pacate McLaren nu are nici un fel de influenta, comparativ cu Mercedes (Williams si Force India) sau Renault (Red Bull & Toro Rosso).
    1 0
  • tu ai inceput cu caterinca, dude, numai ca atunci cand ajungem si la halonso nu-ti mai place; e si el un incepator ca si ceilalti .. pilot am vrut sa zic :)))
    1 1
  • yup, cand e Alonso la ei, Mclaren sunt si cinstiti si saraci si fara vreo influenta ... bine, cand e Alonso la ei si nu impotriva lor ...
    2 0
  • @GTS: Da, stiu ce vrei sa spui :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru