Vettel spera să obţină pole position-ul

de Daniel Popescu
Sambata, 26.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel spera să-l învingă pe Nico Rosberg în lupta pentru pole position de la Hungaroring, în timp ce Valtteri Bottas este surprins de locul trei ocupat pe grila de start.

Părea că, dacă facem totul corect, iar Rosberg are o ezitare, putem avea o şansă la pole position.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel şi-a egalat sâmbătă cea mai bună clasare pe grila de start, după ce a obţinut locul doi în calificările de la Hungaroring, la fel ca în Malaysia şi Marea Britanie.

Pilotul celor de la Red Bull Racing spera să-l învingă pe Nico Rosberg în lupta pentru pole position, însă admite că avea nevoie de o sincopă din partea germanului pentru a obţine o astfel de performanţă.

"Probabil că natura circuitului ni se potriveşte mai bine, dar am avut mereu un monopost competitiv aici. Se pare că suntem un pic mai aproape, dar ultimul tur al lui Rosberg a fost foarte bun, aşa că diferenţa a fost mare, mai mare decât speram. Părea că, dacă facem totul corect, iar Rosberg are o ezitare, putem avea o şansă. Dar nu s-a întâmplat, iar locul doi este optim", a declarat el.

Este o mică surpriză, pentru că ştiam că cei de la Red Bull Racing şi Ferrari vor fi rapizi aici.

Valtteri Bottas
Pilot Williams
Coechipierul său Daniel Ricciardo va pleca de pe locul patru, întrucât a fost învins şi de Valtteri Bottas de la Williams.
Finlandezul este surprins de performanţa obţinută, în special pentru că monopostul nu se potriveşte caracterisiticilor circuitului de la Hungaroring.

"Este o mică surpriză, pentru că ştiam că cei de la Red Bull Racing şi Ferrari vor fi rapizi aici. Am fost capabili să lucrăm bine ca echipă, iar astăzi a fost o zi bună pentru noi. Avem o şansă reală să câştigăm puncte bune aici", a declarat el.

Williams a introdus în Marele Premiu al Ungariei un update semnificativ special pentru ca monopostul să se potrivească mai bine circuitului.

Comentarii (1)

  • yes baby
    eu am sperat sa o suga
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru