Vettel va promova Formula 4 Germania, în care concurează fiul lui Schumacher

de Daniel Popescu
Joi, 23.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a fost numit protector al competiţiei Formula 4 Germania, în care concurează inclusiv Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Rolul său va fi promovarea competiţiei.

Cu numai câteva zile înainte de startul sezonului 2015 al Formulei 4 Germania, care se desfăşoară sub egida ADAC, organizatorii au anunţat că Sebastian Vettel a devenit protectorul competiţiei.

Pilotul Scuderiei Ferrari a acceptat această propunere ca urmare a faptului că a concurat la rândul său într-o competiţie ADAC la începutul carierei, dar şi pentru ca în această competiţie concurează şi Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Principalul rol al lui Vettel va fi promovarea Formulei 4.

"Îmi amintesc bine primii ani ai carierei în monoposturi şi trebuie să le mulţumesc celor de la ADAC. A fost o perioadă fantastică pentru mine, dar şi ceva foarte important pentru dezvoltarea mea ca pilot. De aceea sunt încântat să contribui la creşterea atracţiei Formulei 4. Voi urmări campionatul cu mare interes, aceşti băieţi vor concura la un înalt nivel şi sunt sigur că pe unii dintre ei îi voi vedea în F1", a declarat el.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • Toata stima pentru el
    14 0
  • klausnake
    LOL,protector,asta suna de parca e vorba de vreun sfant sau ceva de gen...
    4 19

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru