Vettel: "Vom încerca să facem imposibilul posibil şi să câştigăm titlul"

de Daniel Popescu
Marti, 28.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că Ferrari va încerca să facă imposibilul posibil şi să cucerească titlul mondial în defavoarea rivalilor de la Mercedes.

Esential 42 de puncte este diferenta dintre Lewis Hamilton si Sebastian Vettel in clasamentul general
147 de puncte separa Mercedes si Ferrari in clasamentul constructorilor
Sebastian Vettel a obţinut duminică a doua victorie din acest sezon după ce a triumfat pe circuitul de la Hungaroring. Succesul i-a permis să reducă diferenţa care îl separă de Lewis Hamilton la 42 de puncte, echivalentul a aproape două victorii, iar germanul este determinat să facă tot posibilul pentru a cuceri titlul mondial.

"Mai avem mult de muncă pentru a recupera, dar nu se ştie niciodată. Sunt sigur că vom încerca absolut totul pentru a face imposibilul posibil. Cel mai bun mod de a face asta este să rămânem calmi şi să dăm tot ce avem mai bun, iar apoi vom vedea unde ne va duce această călătorie", a declarat el citat de postul britanic de televiziune BBC.

Între timp, şeful Maurizio Arrivabene preferă să rămână precaut în declaraţii, în special ca urmare a faptului că Ferrari nu obţine încă performanţe consecvente.

Rezultatele echipei depind în bună măsură de configuraţiile circuitelor, element vizibil inclusiv la cursa anterioară de la Silverstone, în care Scuderia a avut un ritm de cursă mai modest chiar şi decât rivalii de la Williams.

"Mercedes formează cea mai puternică echipă. Recunosc asta. Monopostul Mercedes este bun peste tot, iar noi ne aşteptăm să avem curse bune şi proaste pe parcursul sezonului, dar direcţia în care mergem este bună", a explicat italianul.

În clasamentul constructorilor,  Ferrari a pierdut deja contactul cu Mercedes, întrucât are de recuperat 147 de puncte pentru a ajunge la nivelul constructorului german.

Via BBC Sport

Comentarii (19)

  • Ha,ha,ha...
    Nop...nu anul asta...poate la anul...?! ;)
    16 5
  • ALEXSHAF
    Orice e posibil, Rosberg nu ii poate pune probleme, e bun doar sa declare. Daca Hamilton intampina dificultati la start si ceva abandonuri se poate orice. Vettel e constant, masina Ferrari sta mai bine
    Cum a zis si cineva.. diferenta nu s-a micsorat cu foarte mult deoarece Mercedes a avut o pista pentru a dezvolta motorul fara acele jetoane, in acelasi ritmn cu Ferrari.
    19 7
  • ALEXSHAF
    Ritm*
    On: Mai e mult pana departe oricum.
    6 0
  • Teoretic se poate asa cum a facut si cu RBR racing. La pauza de vara dif dintre Alonso si el era de 42 de pct. Dar Ferrari nu-i RBR si nici Mercedes Ferrari. Mercedes are un avans bun. Ferrari in conditii normale abia reuseste sa treaca de Williams si acestia vor fi puternici la Spa si Monza. De mercedes nu mai vb.
    19 3
  • Forza Ferrari!!!!

    nimic nu este imposibil, vezi sezoanele 2007 si 2012

    cine ar fi crezut inainte de cursa din Japonia ca Kimi o sa ia titlul ... sau in 2012 cand Alonso avea avans 44 de puncte (nu 42, acolo pauza era inainte de MP al Ungariei)
    14 2
  • Ce-mi place mie de fanii ferari! :)
    Ei se imbata si cu aer! Baieti reveniti pe pamant! Nu are nicio sansa sa castige vetel vreun titlu! Poate castiga locul 3 la piloti.
    Vetel NU ARE NICIO SANSA! NU VA CASTIGA NICIUN TITLU!!!
    A castigat 2 curse pentru ca Mercedes a facut greseli!
    15 14
  • @sa

    tu al carei echipe esti fan?

    dc echipa respectiva ar fi in situatia in care se afla Ferrari te-ai gandi la fel

    acesta inseamna sa fi fan!!!!!! ... seriously?!?!?!

    Forza Ferrari!!!!!
    9 8
  • nu Hamilton asa slab ca Alonso ... asta trebuia sa zici
    4 2
  • ALEXSHAF
    @sa da.. o cursa castigata pe greseala Mercedes asa e, pacat ca exista doar in mintea voastra, fanii Mertului... mare pacat ca Rosberg nici nu se apropia de vreun monopost Ferrari, aceeasi chestie pentru Hamilton cu pneuri Soft Vs Ricci cu pneuri Medium.
    Ideea e ca nu sunt chior sa vad doar astea, Mercedes e cel mai bun la ora actuala, dar situatia se poate schimba, RBR are un nivel aerodinamic poate peste Mert. Daca va lua motoare de la ei posibil sa avem mai multe echipe la bataie pentru locul 1 in ultimul viraj al ultimului tur. Numai bine!
    7 5
  • 'sa' e fanul echipei Alonso. Ar fi cosmar pentru el sa ia Vettel un titlu cu Ferrari .... cu atat mai rau daca ar face asta din postura de sansa a doua sau a treia
    8 7
  • 42 de puncte nu sunt imposibil de surmontat. Hamilton a avut a dracului de mult noroc anul acesta, dar asta nu tine la nesfarsit. Daca bine retin diferenta dintre hamilton si rosberg era cam pe la acest nivel anul trecut inainte de acel acrosaj de la care rosberg parca s-a decuplat pana la sfarsitul anului. Deci totul este posibil, desi improbabil. Sincer mi-as dori un campion Vettel cu ferrari anul acesta, sau Rosberg. Hamilton in continuare nu este copt mental si emotional pentru a fi numit campion. Stie sa fie foarte rapid pe pista in diverse conditii, dar asta nu este destul pentru a fi numit campion.
    8 7
  • jumbix
    hamilton merita mai mult titlul decat vettel rosberg alonso button raikkonen. nu se stie de ricciardo dar in rest hamilton e mai bun decat gloata asa copt sau necopt
    9 8
  • ALEXSHAF
    @jumbix Hamilton nu o sa merite niciodata un titlu mai mult ca Vettel, Raikkonen, Alonso sau Button.. te uiti la altceva
    Subscriu la spusele lui @jumbo1974ro
    3 4
  • jumbix
    LOL, hamilton si-a mototolit toti adversarii si e de ceva ani in F1
    Raik, alonso, butt, vettel toti si-au gasit nasul
    7 8
  • Sigur ca da, viseaza pasarea malaiul....fetel nici macar pe locul 2 nu termina sezonul. Poate ca un Alonso ar termina pe 2 cu actuala masina Ferrari. Fetita de la Ferrari vrea, are dorinte umede dar deh, Newey a ramas la Red Bull.
    7 4
  • ALEXSHAF
    Da, fiecare pe fiecare nu i-a pus la zid si a tras in toti. Si Alonso a "mototolit" adversarii, nu zic ca nu e bun ca pilot,am mai zis asta ca e bun dar nu e un pilot complet pentru a castiga un titlu. Trebuie sa ai ceva mai mult creier, nu tempetamentul care il are sub casca.
    0 4
  • pilot complet e o duma de jurnalist
    realitatea e ca hamilton e mai bun decat rivalii sai celebri
    poate din aia necelebri underground si netestati in lupta directa sa se gaseasca vreunul mai rasarit dar nu se stie sigur
    1 6
  • Nu stiu cat de buni sunt pilotii din F1, dar cursa trecut am vazut un singur lucru: nici unul nu-i perfect. Hamilton a gresit, Rosberg la fel, Ricciardo... si el. Ma gandesc ca acel contact dintre Rosberg si Ricciardo se putea evita dar deh... lucrurile par usoare dupa ce s-au intamplat deja. Despre Maldonado nu zic nimic, este irelevant ce face el intr-o cursa, cel putin pentru mine. Cat despre care-i cel mai bun, pai simplu: cel mai bun este cel greseste cel mai putin. Este singura regula valabila in orice competitie/intrecere/slujba si orice altceva (am inclus si examenele aici sau scoala daca vreti). Si la final care o sa fie cel mai bun? Simplu, cel care a gresit cel mai putin si a acumulat cele mai multe puncte, dupa ultima cursa. Ca poate unora le place un alt pilot, sau altora altul, este absolut irelevant, ajuta vanitatea fiecaruia si nimic altceva.
    2 0
  • GrosJan
    lol, ce revelatie ...
    normal ca nu exista pilotul perfect .... pentru ca nu exista nici omul perfect

    Schumacher a spus ca nu exista nici turul perfect (decat ca idee) pentru ca mici greseli sunt in fiecare viraj pentru fiecare pilot. De asta nu exista nici dat 100% sau hahaha 110% sau ineptii cum ar fi depasirea materialului de concurs
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru