VIDEO: Imagini de arhivă, muzică clasică şi citate celebre din Formula 1

de Daniel Popescu
Joi, 05.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un fan al Formulei 1 a realizat un clip video emoţionant în care evocă citate celebre ale piloţilor care au concurat în Marele Circ pe parcursul istoriei.

Pe lângă performanţele obţinute pe circuitele din întreaga lume, campionii Formulei 1 au ieşit în evidenţă şi prin numeroase declaraţii transformate în citate care au rămas celebre. Fie că se refereau la pasiunea pentru curse sau la dorinţa de a obţine victorii, piloţii şi-au atras şi în acest fel simpatia fanilor.

Antti Kalhola, un fac al competiţiei, a realizat un clip video emoţionant numit "The Racers" în care imaginile de arhivă şi muzica clasică se află în armonie perfectă cu citatele piloţilor. 

Comentarii (3)

  • Super............................lativ
    2 0
  • Antti Fan
    Antti Kalhola monteaza astfel de clipuri de multi ani... e drept in general din autosport, nu numai din Formula 1. Totusi e bine ca l-ati descoperit macar acum... poate urmarindu-i si celelalte clipuri vom intelege mai bine cu totii ca pentru acei oameni ceea ce fac e cel mai important lucru in viata si vom inceta cu tot felul de comentarii idioate, chiar daca preferatul nostru a avut de pierdut intr-o zi din cauza altuia. Tot ce isi doresc este sa fie campioni si din cauza asta uneori comit erori... ca si celelalte, si acest clip te lasa fara cuvinte... dar incepi sa te gandesti tot mai mult la modul in care acesti oameni isi traiesc viata si la ce inseamna sa fii campion adevarat.
    8 1
  • GrosJan
    daa, m-a "emotionat" de am facut pe mine. Clipul e facut de unu care iubeste F1 dar nu intelege prea multe din el. Pilotajul e un domeniu exclusivist nu extraordinar. E asa din cauza accesului foarte scazut in motorsport din cauza costurilor. Sunt convins ca daca orice om ar avea sansa de a incerca si a-si dezvolta o experienta, s-ar descoperi oameni mai buni in pilotaj decat Senna sau Schumacher sau Moss. Senna se credea Dumnezeu; Schumacher era mai cu picioarele pe pamant, el spunand ca, bineinteles ca se poate pilota si mai bine decat o face el, nu exista turul perfect in realitate
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru