VIDEO: Înregistrarea integrală a testului lui Alonso în IndyCar: "Este adrenalina pură"

de Daniel Popescu
Joi, 04.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este impresionat după primul test realizat în IndyCar, mai ales ca procedurile de ieșire pe circuit sunt semnificativ mai simple decât în Formula 1.

Fernando Alonso a participat în această săptămână la o sesiune de teste pe circuitul de la Indianapolis înainte de a participa la cursă din IndyCar din 28 mai.

Evoluția sa a fost urmărită în direct pe internet de peste două milioane de oameni, iar pilotul echipei McLaren a fost înregistrat cu o viteză maximă de 358 km/h. La finalul sesiunii, Alonso a admis că a fost impresionat.

"Știu că mașina este capabilă să abordeze primul viraj cu accelerația la podea, dar piciorul nu avea pedala până la podea, nu era conectată la creierul meu în acel moment. În al doilea sau al treilea tur am fost capabil s-o fac. A fost un sentiment foarte plăcut să simt respectul locului, respectul mașinii, respectul vitezei. Pentru orice pilot este adrenaina pură", a declarat el.

Urmareste Automarket
În plus, Alonso a remarcat și faptul că piloții ies pe circuit imediat după pornirea motorului, fără numeroasele proceduri complicate care exista în Formula 1.

"Îți cer să urci în mașină, pornești motor și pleci.

În Formula 1 durează 6 minute să pornești motorul, pentru că trebuie să verifice, să verifice din nou și este foarte multă tehnologie. Multe lucruri îți încetinesc fiecare stint. Aici este mai bine pentru că pornești motorul și concurezi", a adăugat el.

Iată înregistrarea integrală de peste 6 ore a testului realizat de Alonso în IndyCar.

Via Autosport

Comentarii (18)

  • O știre de pe topgear.com prezintă și un video în care se vad 2 păsări care practic au fost dezintegrare de monopostul lui Alonso.
    7 1
  • https://www.topgear.com/car-news/video/watch-fernando
    4 1
  • na poi sa ramai cu bine dl alonso la indycar...,
    9 19
  • cred ca defapt striga sa fie eutanasiat. parca e in desene animate, se invarte in cerc cu trabantul ala.
    9 18
  • In Europa se stie putin despre IndyCar, iar la noi aproape deloc. Pacat. Ar fi binei sa faceti o sectiune separata despre IndyCa, macar pentru comparatie cu F1..
    20 2
  • Cand a iesit campion nu mai era ''incetinit'' , cand nu ajungi la struguri spui ca's acrii mai nea aLONSO .
    13 13
  • Mclaren F1
    Bravo lui, are boase. Un plus pentru antrenamentul lui, e o experienta grozava. Pentru "iubitori" de Alonso, nu pleaca din F1.
    25 2
  • Un rezultat bun aici ar fi un bobarnac dat nu numai lui Mclaren, ci tuturor care s-au indoit de el.
    9 7
  • @ Radu.. Eu nu vad de ce e un bobarnac pentru Mclaren si nu pentru Honda..De parca Mclaren nu si-ar dori sa castige titlul cu Alonso..
    5 7
  • si cum sa dea bobarbacul? se stie ca pilotii de peste ocean nu sunt la valoarea celor din F1, multi piloti din F1 au sanse bune acolo inclusiv dupa retragere (a se citi lipsa de forma). Mansell a fost acolo si a castigat lejer apoi s-a intors in F1 si era praf pentru F1

    Da Matta, Bourdais castigau lejer peste ocean dar iu F1 nimic special nu au facut
    3 6
  • @ZZZ
    Ai dreptate - oricum, masina de F1 trebuie luata ca ansamblu, nu sunt convins sa esecurile repetate sunt in totalitate din vina motorului.
    4 2
  • McLaren Honda nu e cea mai slaba masina din F1, NU MAI BOCITI ATAT!
    5 6
  • mobius
    Totusi, pentru cine vrea sa vada, Alonso, a abandonat in toate cele patru curse desfasurate (in ultima chiar in turul de incalzire). Nu cred ca cineva cat de cat bine intentionat ar putea sa spuna ca a fost el de vina si nu monopostul. Despre Indy-car, la noi se stie mai putin. Eu ii doresc mult succes indiferent unde va concura.
    6 0
  • @ radu-- Daca nu esti convins atunci uita-te mai bine ce componente au dus la abandonurile de pana acum ale monoposturilor Mclaren.. over..
    0 0
  • in alta ordine de idei ,cei de la Renault au amanat un upgrade al motorului pana la Marele Premiu Al angliei sau al Austriei din cauza problemelor de fiabilitate
    2 0
  • sa te invarti in cerc e pt copii mici. se cred in spatiu?
    pana si la karturi ai un mini-circuit.
    3 10
  • si-a luat alonso barca?
    0 0
  • Hamiton pe [rimul loc in top-ul celor mai bine platiti sportivi din Uk..Pe locul 4 , Jenson Button
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru