Video: Mercedes a sărbătorit cucerirea titlului la constructori

de Daniel Popescu
Marti, 13.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a sărbătorit la fabrică cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv la constructori.

Esential 12 victorii a obtinut Mercedes in primele 15 curse ale sezonului
29 de podiumuri si-au trecut in cont pilotii cu motoare Mercedes in sezonul 2015
14 este numarul de curse in care un pilot mercedes a stabilit cel mai bun timp pe tur
Mercedes a cucerit matematic duminică al doilea titlu mondial consecutiv la constructori, după ce Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii Marele Premiu al Rusiei, iar Kimi Raikkonen a fost penalizat cu 30 de secunde în clasamentul final al cursei.

Piloţii şi oficialii echipei au sărbătorit luni evenimentul împreună cu angajaţii la fabrica echipei din localitatea britanică Brackley. Lewis Hamilton afirmă că este mândru de realizările echipei sale din acest sezon.

"Când am auzit că am câştigat titlul cred că am ţipat mai tare decât oricine. Mă simt mândru de fiecare persoană implicată când văd câte eforturi se fac pentru a fi în fruntea grilei şi cât succes avem împreună", a declarat el.

La rândul său, Nico Rosberg afirmă că a trecut peste dezamăgirea abandonului de duminică când s-a alăturat echipei pentru sărbătorirea trofeului.

"Au fost două zile dificile pentru mine, dar când am revenit la fabrică şi am văzut zâmbetele colegilor fericiţi mi-a adus înapoi zâmbetul pe faţă.

Am văzut această echipă crescând de la debutul proiectului Săgeţilor Argintii în 2010, iar nivelul la care am ajuns acum este incredibil", a explicat el.

În primele 15 curse ale sezonului, monoposturile echipate cu motoare mercedes au obţinut 12 victorii, 29 de podiumuri, 14 pole position-uri şi 9 fastest laps. Echipele motorizate de Mercedes au obţinut 60% din totalul punctelor şi s-au aflat la conducerea cursei în 79% dintre tururi.

Via Mercedes

Comentarii (5)

  • Bravo MB!

    sa speram ca in 2016 va fi mai disputat campionatul
    8 1
  • Un fleac .....I-am ciuruit.
    4 4
  • am uitat sa mentionez

    Forza Ferrari!!!!!
    3 2
  • Super campionii Mercedes!!! Sper ca cel putin anul viitor sa fie la fel de buni! Doresc echipei Ferrari sa fie din nou de umplutura pe circuit ca anul asta, pentru spectacol sunt buni, mai coloreaza grila de start in culori stridente :)
    1 1
  • amadeus 49
    nu doar coloreaza grila! anul acesta chiar au facut progrese
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru