Vişoiu a câştigat primul punct în sezonul 2014 din GP3

de Daniel Popescu
Duminica, 20.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut la Hockenheim primul punct în sezonul 2014 al competiţiei GP3, după ce a terminat ambele curse ale etapei pe locul 10.

Esential 1 punct a castigat Robert Visoiu in etapa de GP3 de la Hockenheim
Pilotul român Robert Vişoiu a participat la sfârşitul acestei săptămâni la etapa de GP3 programată pe circuitul de la Hockenheim în paralel cu Marele Premiu al Germaniei.

Piteşteanul a obţinut locul 13 în calificări după ce a fost cronometrat cu 1:29.400, fiind cu aproape opt zecimi de secundă mai lent decât Marvin Kirchhofer de la ART Grand Prix, care a plecat din pole position.

Pilotul echipei Arden Internaţional a profitat de o penalizare de cinci poziţii pe grilă primită de Alex Fontana şi a plecat de pe 12 în prima cursă, pe care a reuşit să o termine pe locul 10, trecându-şi astfel în cont primul punct al sezonului.

Primul punct din 2014. În cursa a doua, după primele trei tururi, faţa monopostului a devenit incontrolabilă.

Robert Visoiu
Pilot GP3
În cursa de duminică dimineaţă, Visoiu a plecat de pe poziţia a 10-a, aceeaşi pe care a trecut şi linia de sosire, însă de data aceasta nu a mai punctat, întrucât regulamentul pentru cea de-a doua cursă prevede acordarea de puncte numai pentru primii opt piloţi.

La final, piteşteanul a afirmat că în a doua cursă a avut şi unele probleme tehnice la monopost.

"Primul punct din 2014. În cursa a doua, după primele trei tururi, faţa monopostului a devenit incontrolabilă. La scurt timp după aceea am simţit o ameliorare, dar pe final a fost din ce în ce mai rău. Chiar şi aşa, în ultimele 4 tururi am avut timpi mai buni decât ai lui Patric Niederhauser (n.r - unul dintre coechipierii săi)", a precizat el pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook.

Prima cursă a fost câştigată de Kirchhofer, în timp ce a doua i-a revenit celuilalt coechipier al lui Vişoiu, Jann Mardenborough. Următoarea etapă de GP3 va avea loc peste numai o săptămână pe circuitul de la Hungaroring.

Comentarii (4)

  • malasorte
    un antitalent innascut...
    8 2
  • ce tot o dati cu visoiu si nu mai stiu cine nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni
    7 2
  • Jolerto
    Mai bine un articol despre Jann Mardenborough...
    2 1
  • stefan
    Este deja la al treilea sezon de GP3 si are rezultate mai slabe decat in primul. Kvyat e in F1 cu rezultate bune, Sainz Jr e pe prima pozitie in WSR si Jann Mardenborough care si-a inceput cariera pe canapea cu un gamepad in mana are rezultate mult mai bune pana acum. Din pacate Visoiu a ajuns in situatia in care era Marinescu acum cativa ani, 3 sezoane in acelasi campionat dar niciodata mai sus de locul 5 in clasamentul general.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru