Vişoiu, locul opt în testele de GP3 de la Barcelona

de Daniel Popescu
Joi, 17.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a participat în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Barcelona, în care a ocupat locurile opt şi 18 în cele două zile de evaluare.

Esential 8 este cea mai buna clasare a lui Robert Visoiu in teste de GP3 de la Barcelona
Robert Vişoiu s-a numărat printre piloţii participanţi la ultima sesiune de teste de GP3 înainte de startul noului sezon, care s-a desfăşurat miercuri şi joi pe circuitul de la Barcelona.

În prima zi de teste, pilotul echipei Arden a ocupat locul opt în cursul dimineţii după ce a fost cronometrat cu 1:36.024 la capătul a 21 de tururi parcurse. După-amiază, el a parcurs alte 31 de tururi, iar cel mai bun timp a fost 1:37.102, cu care s-a plasat pe locul 14.

Testele au continuat şi joi, iar Vişoiu a parcurs dimineaţă mai multe tururi decât orice alt pilot (41), însă a terminat doar pe locul 18 cu timpul 1:35.693. În cursul după-amiezii, el a efectuat alte 22 de tururi, iar de data aceasta cel mai bun timp al său a fost 1:37.513, cu care a ocupat locul 11.

Astfel, într-un clasament combinat pentru fiecare zi, pilotul român a ocupat locul 8 în prima zi şi locul 18 în a doua zi.

Sezonul 2014 al competiţiei GP3 va începe cu etapa programată pe circuitul de la Barcelona în perioada 10-11 mai.

Cursele de GP3 vor putea fi urmărite în direct pe postul de televiziune Dolce Sport, acelaşi care transmite şi Formula 1.

Via GP3 Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru