Vişoiu nu a obţinut niciun punct în etapa de GP3 de la Silverstone

de Daniel Popescu
Duminica, 06.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a terminat pe locurile 20 şi 13 cele două curse de GP3 din cadrul etapei de la Silverstone.

Esential 13 este cea mai buna clasare a lui Robert Visoiu in etapa de GP3 de la Silverstone
Robert Vişoiu a participat la sfârşitul acestei săptămâni la etapa de GP3 programată pe circuitul de la Silverstone în paralel cu Marele Premiu al Marii Britanii.

Pilotul echipei Arden International a obţinut locul 11 în calificările pe ploaie desfăşurate sâmbătă dimineaţă, însă după-amiază a avut parte de o cursă dificilă pe care a terminat-o doar pe poziţia a 20-a.

Plecat de pe acelaşi loc în cursa de duminică dimineaţă, piteşteanul a avut o evoluţie mai bună şi a progresat în pluton până pe locul 13, parţial şi datorită unor abandonuri. Performanţa sa a fost însă insuficientă pentru ca Vişoiu să obţină vreun punct în Marea Britanie, o situaţie cu care s-a confruntat şi în precedentele două runde desfăşurate în Spania şi Austria.

Prima cursă a fost câştigată de Jimmy Eriksson de la Koiranen GP, în timp ce Richie Stanaway de la Status Grand Prix a trecut primul linia de sosire în cursa de duminică.

Prin urmare, pilotul Arden International nu are niciun punct în clasamentul general, spre deosebire de cei doi coechipieri ai săi: Patric Niederhauser este pe locul 13 la general cu 8 puncte, în timp ce Jann Mardenborough a acumulat două puncte şi ocupa locul 15 la general.

Următoarea etapă de GP2 va avea loc în perioada 18-20 iulie pe circuitul de la Hockenheim.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru