Webber anticipează că Hamilton şi Rosberg nu vor rămâne coechipieri

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber consideră că Mercedes nu mai este o echipă unită şi anticipează că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg nu vor rămâne coechipieri în sezonul 2015.

În acest moment, Mercedes nu este o echipă. Este în regulă să fie împreună şi în 2015.

Mark Webber
Fost pilot Red Bull
Incidentul dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg din Marele Premiu al Belgiei a generat numeroase controverse în cadrul echipei Mercedes, în special după ce britanicul a făcut câteva afirmaţii care ulterior au fost negate de oficialii germani.

În opinia lui Mark Webber, fost coechipier al lui Sebastian Vettel la Red Bull Racing până la sfârşitul anului trecut, conflictul a destabilizat echipa şi va avea ca efect o despărţire între cei doi piloţi.

"Va fi interesant, şi nu numai în privinţa restului acestui an. În acest moment, Mercedes nu este o echipă. Este în regulă să fie împreună şi în 2015? Se pare că fiecare face ce vrea. Mai pot pilota împreună în viitor?", se întreabă australianul.

Declaraţiile sale vin în aceeaşi zi în care Mercedes a anunţat întreruperea negocierilor cu Hamilton pentru prelungirea acordului scadent în 2015, în timp ce Rosberg are contract pe termen lung.

Între timp, Webber are o explicaţie şi pentru sezonul mai modest al lui Sebastian Vettel, care a fost surclasat de coechipierul Daniel Ricciardo.

Potrivit australianului, germanul nu s-a acomodat încă la noul regulament tehnic care a intrat în vigoare în acest sezon.

"Vettel are probleme cu noile reguli. A început să îmbunătăţească, dar încă de la prima cursă s-a putut vedea că făcea multe greşeli", a mai precizat el.

Via BBC Sport, Motorsport

Comentarii (5)

  • o sa isi gaseasca si hamilton un loc in cursele de masini de tuns iarba, nu ramane el fara volan......
    14 30
  • bun asa
    dar votkanen cu alfonso?
    2 22
  • bernie
    @bun asa,,conecteazati miinile la creier ,,nu comfunda marfa cu ambalajul
    2 4
  • Sheitan esti dus cu pluta
    8 4
  • @89 spune cine? unu dus cu covorul zurator l plimbare?
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru