Williams: "Va fi greu să ajungem Ferrari din urmă"

de Daniel Popescu
Marti, 21.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams consideră că va fi dificil să ajungă Ferrari din urmă şi admite că este mai degrabă îngrijorată să nu fie depăşită şi de Red Bull Racing.

Esential 107 puncte a acumulat Ferrari in primele patru curse ale sezonului
61 este numarul punctelor obtinute de Williams
23 de puncte a castigat Red Bull Racing
Williams a început sezonul 2015 cu speranţa că va reprezenta cel mai important rival pentru Mercedes, însă în realitate echipa a fost surclasată inclusiv de Ferrari.

Britanicii pregătesc un update important pentru Marele Premiu al Spaniei din luna mai, însă directorul de performanţă Rob Smedley a admis că speranţele de a învinge Ferrari sunt mici.

"După primele patru curse putem vedea deja balanţa puterii. Pregătim o serie de update-uri pentru Barcelona, dar va fi foarte dificil să ajungem Ferrari. Am extras deja mult potenţial din monoposturile noastre şi aceasta muncă continuă, dar nu ne aşteptam să creştem imediat ritmul", a declarat el.

În plus, Smedley avertizează că Williams ar trebui mai degrabă să fie îngrijorată de ameninţarea celor de la Red Bull.

În prezent, diferenţa din clasamentul constructorilor este de 38 de puncte, însă britanicul afirmă că producătorul de băuturi energizante are avantajul unor resurse mai mari.

"Nu putem uita că în spatele nostru sunt echipe precum Red Bull, care reprezintă o organizaţie uriaşă, bine echipată şi cu resurse considerabile. Când îşi vor rezolva problemele se vor descurca mult mai bine decât acum. În general, toţi rivalii noştri sunt foarte puternici", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru