Williams va lansa noul monopost de Formula 1 în 15 februarie

de Daniel Popescu
Vineri, 26.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunțat că va prezenta monopostul pentru sezonul 2018 al Formulei 1 în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra în 15 februarie.

Williams a devenit vineri a cincea echipă care anunță data de lansare a noului monopost pentru sezonul 2018. Echipa britanică a dezvăluit că fanii vor avea ocazia să vadă primele imagini cu noul monopost în 15 februarie, în urma unui eveniment care va avea loc la Londra.

În plus, Williams a confirmat că noul monopost va purta acronimul FW41. Până atunci, noul director tehnic al echipei, Paddy Lowe, s-a limitat să afirme că monopostul va avea parte de câteva schimbări majore, fără să intre însă în alte detalii.

Presa internațională a speculat în ultimele zile că Williams ar putea rata prima sesiune de teste din această iarnă, programată pe circuitul de la Barcelona în perioada 26 februarie - 1 martie, ca urmare a unor dificultăți în procesul de construcție al monopostului. Publicația Autosport susține însă că informațiile nu sunt reale și că planurile pentru participarea la teste decurg bine.

Rivalii de la Mercedes și Ferrari vor dezvălui noile monoposturi în 22 februarie, în timp ce McLaren a programat un eveniment pentru 23 februarie, iar Toro Rosso pentru 25 februarie.

Via Williams, Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru