Williams vrea să revină pe podium în cursa de la Monza

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams speră să obţină în Marele Premiu al Italiei primul podium după o pauză de trei curse.

Esential 2 podiumuri a obtinut Williams in acest sezon
3 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor
161 este numarul punctelor acumulate de Williams in acest an
Williams a avut parte de un început prolific de sezon în care a fost cu regularitate în apropierea podiumurilor, iar Valtteri Bottas şi Felipe Massa şi-au trecut în cont câte un podium în cursele din Canada şi, respectiv, Austria.

De atunci, cel mai bun rezultat al echipei a fost un loc patru în Marele Premiu al Marii Britanii, însă oficialii echipei sunt încrezători că Williams va reveni pe podium cu ocazia cursei de la Monza de la sfârşitul acestei săptămâni.

"La fel ca celelalte echipe, vom aduce un pachet aerodinamic dedicat, pentru că Monza este un circuit special care reprezintă o provocare pentru ingineri şi piloţi.

Sunt câteva linii drepte lungi cu zone de frânare violente, dar şi viraje rapide şi de viteza medie. Anul trecut am fost pe podium, aşa că intenţionam să replicăm performanta şi să-i surclasăm pe cei mai apropiaţi rivali ai noştri", a declarat Rob Smedley, directorul de performanţă al Williams.

Massa este de asemenea optimist în obţinerea unui rezultat favorabil, însă admite că va avea nevoie de multă muncă pentru îndeplinirea obiectivului.

"Monopostul nostru ar trebui să se potrivească bine caracteristicilor circuitului, dar va trebui să muncim din greu pentru a părăsi Italia cu un rezultat bun", a precizat brazilianul.

La rândul său, Bottas are aspiraţii la un rezultat cât mai bun şi crede că a învăţat din greşelile comise în ultimele curse. "Avem ca obiectiv un weekend puternic aici. Am învăţat din greşelile noastre şi vom reveni mai puternici", a explicat el.

Via Williams

Comentarii (2)

  • serban
    Și ăștia ? Păi au loc de Lotus ?
    8 1
  • De dorit si Manor doreste un loc pe podium, acu... sa vedem si rezultatele pe pista.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru