BMW 650i primeşte 140 de cai putere în plus la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.09.2011
Versiunea de top a decapotabilei germane va primi 140 de cai putere în plus din partea AC Schnitzer. Tunerul se laudă astfel cu un pachet ce îi permite lui Seria 6 Cabrio să atingă 308 km/h.

Esential

540 de cia putere dezvoltă BMW 650i după tratamentul AC Schnitzer.
308 km/h poate atinge BMW Seria 6 Cabrio AC Schnitzer.

Printre numeroasele premiere anunţate deja la Frankfurt îşi vor face apariţia şi exemplare modificate de cele mai mari case de tuning. Cei de la AC Schnitzer, recunoscuţi pentru afinitatea lor faţă de modelele BMW au decis să se prezinte anul acesta cu un pachet complet, dedicat lui Seria 6 Cabrio.

Modelul german a suferit o serie de revizuiri importante sub capotă, acolo unde unitatea V8 de 4.4 litri a fost forţată să pompeze 540 de cai putere, cu 140 de cai în plus faţă de oferta versiunii de serie. Cu asemenea resurse, 650i este capabil să atingă 100 de km/h în doar 4.4 secunde, acul vitezometrului fiind pregătit să se oprească abia la 308 km/h.

La nivel vizual, BMW Seria 6 primeşte un nou spiler frontal, o grilă a radiatorului cromată, o extensie pentru bara spate, gata să înglobeze terminaţiile noii evacuări, şi un set de jante de 21 de inch. Aspectul exterior este desăvârşit cu ajutorul unei nuanţe de vopsea gri mată.

La interior, clienţii vor primi un volan sport AC Schnitzer, logo-ul tunerului pe pedale şi pe suportul piciorului, covoraşe din velur la interior şi în portbagaj, precum şi inserţii din aluminiu la nivelul comenzilor sistemului i-Drive.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru