Fiat Punto facelift vine la Frankfurt cu TwinAir şi cu alte noutăţi

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 31.08.2011
Fiat Punto renunţă la sufixul "Evo" odată cu facelift-ul şi primeşte două motorizări noi şi câteva modificări estetice subtile.

Fiat Punto primeşte un facelift la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul renunţă la sufixul "Evo" şi se bucură de două motorizări noi. Modelul de segment B al celor de la Fiat va fi oferit în compania motorului 0.9 TwinAir Turbo de 85 CP şi 145 Nm, dar şi în compania propulsorului Multijet 1.3 16V de 85 CP şi 200 Nm. Cel mai probabil, gama de motorizări a lui Punto Evo va fi preluată şi de facelift-ul acestui model, ducând la o listă bogată de opţiuni pentru clienţii noi. Informaţia respectivă nu a fost confirmată încă de oficialii Fiat.

În ceea ce priveşte modificările estetice, italienii au mărit paleta de culori cu trei nuanţe noi: turcoaz, roşu "rubin" şi gri "grafit". Gama de jante de aliaj a fost restilizată complet, iar barele de protecţie au fost restilizate. La interior, Punto facelift se mândreşte cu tapiţerie nouă şi trei niveluri de echipare: Pop, Easy şi Lounge, inspirate de la fratele Fiat 500. Toate cele trei niveluri de echipare oferă o serie de opţiuni de personalizare, spre deliciul fanilor Fiat.

Pe lângă cele trei, alegerea motorizării TwinAir va duce la oferirea unui nivel de echipare special, cu un aspect uşor de distins.

Debutul comercial al lui Fiat Punto facelift va avea loc la începutul anului viitor. Toate motorizările Euro5 din gamă au primit sistemul Stop&Start cu indicator de schimbare a treptelor. Sistemul ajută la reducerea cu 15% a consumului de carburant în regim urban. Versiunea TwinAir a lui Fiat Punto facelift va fi oferită doar în nuanţa verde lime.

Via | WorldCarfans | Fiat

Comentarii (3)

  • Al catalea facelift e asta?Al treilea,al patrulea??
    5 2
  • e al treilea si e destul de minor schimbat.....doar noi palete de culori barele de protectie in culoarea caroseriei si cv tapiterii noi....arata mai bn acum
    ce ma irita pe mn a fost faptul punto evo nu sa comercializat pe piata noastra....in timp ce in occident se vinde ca pita calda noi romanii trebuie sa ne multumim cu grande punto
    6 1
  • catalin
    a treia e norocoasa
    pai da, eu am primul model care nu are nici un fel de protectie la caroserie si e foarte dispusa la zgfarieturi

    la generatia 2 (evo) au zis sa remedieze si i-au pus protectii sa ii ajunga doar ca a iesit cam urata

    vad ca acum au reusit cel mai bun compromis desi pe lateral tot nu are nimic care sa protejeze usile

    singurul motiv pentru care as face un upgrade ar fi pentru motoare si consola centrala care pare cu adevarat un pas in directia buna
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru