Lancia Flavia Cabrio debutează la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.08.2011
Lancia aduce la Frankfurt versiunea de serie a lui Flavia Cabrio, model derivat din Chrysler 200 Convertible. Italienii s-au zgârcit la detalii, prezentând o singură poză cu noul model.

Salonul Auto de la Frankfurt va marca debutul lui Lancia Flavia Cabrio. Modelul este bazat pe Chrysler 200 Convertible şi exponatul va fi o versiune de serie a lui Flavia. Graţie unui ampatament de 2.760 milimetri şi a unei lungimi de 4.900 milimetri, Flavia Cabrio se mândreşte cu faptul că oferă suficient spaţiu la bord pentru patru adulţi. Printre caracteristicile estetice ale modelului putem enumera grila faţă în stilul mărcii italiene, un set de jante din aliaj de 18 inch şi blocuri optice cu LED-uri.

Acoperişul acestui model este din pânză şi este operat electric. Odată ce Flavia Cabrio a fost decapotată, plafonul este strâns într-un spaţiu special de lângă bancheta din spate. Lista de dotări include, printre altele, elemente precum tapiţeria din piele, tetiere active, volan multifuncţional, cruise control, sistem de navigaţie cu Uconnect şi un touchscreen de dimensiuni mari.

Cei de la Lancia nu au prezentat încă specificaţiile tehnice complete ale acestui model, "vărul" său din Statele Unite ale Americii fiind echipat cu un motor aspirat de 2.4 litri, care oferă 175 CP şi este cuplat unei transmisii automate cu şase trepte.

Sunt şanse ca Flavia Cabrio să folosească acelaşi motor. Modelul Flavia Cabrio va fi oferit într-un singur nivel de echipare, pentru a asigura faptul că spiritul modelului nu va fi ”diluat” prin versiuni entry-level.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • .... really ?
    accept compromisul asta urat de incrucisare americano-italiana daca in viitor italienii vor desena masinile americane.

    masina asta de mai sus este o improvizatie de masina :)
    12 3
  • lancia
    Imi place,arata bine. Americanii fac masini frumoase.
    8 2
  • x
    seamana cu Saab
    2 5
  • zarnesteanu
    Nu va grabiti copii
    Masinuta nu arata rau deloc. Atata doar ca nu sunt sigur cum se incadreaza in liniile de design ale Lanciei, dar altfel nu prea i se pot reprosa multe. Putintica rabdare :)
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru