Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Kia Soul şi Optima facelift debutează la Frankfurt

Publicat Luni, 19.08.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 8
Kia Soul şi Optima facelift debutează la Frankfurt - Poza 1
Kia Soul şi Optima facelift debutează la Frankfurt - Poza 2
Kia va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt facelift-ul lui Optima şi noua generaţie a lui Soul. Acestea vor trona în standul coreenilor alături de versiunea GPL a lui Picanto.

Kia vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu patru exponate importante pentru portofoliul său. Vorbim despre facelift-ul aplicat modelului Optima, noua generaţie a lui Soul, o versiune GPL a lui Picanto şi de conceptul care prezintă un viitor rival al lui Nissan Juke. Noua generaţie a lui Soul preia toate modificările aplicate versiunii comercializate pe piaţa din Statele Unite ale Americii, singurele diferenţe între acestea fiind la nivelul blocurilor optice, al ornamentelor proiectoarelor de ceaţă şi în partea inferioară a barei de protecţie faţă. În plus, versiunea europeană a lui Soul prezintă ornamente negre pentru marginile aripilor, în timp ce versiunea americană are aceleaşi ornamente vopsite în culoarea caroseriei.

Facelift-ul lui Kia Optima vine cu mai multe modificări decât crossoverul de segment B al coreenilor. Astfel, producătorul asiatic spune că versiunea restilizată a lui Optima este mai silenţioasă datorită unor modificări aplicate la nivelul suspensiei spate, are emisii de CO2 mai reduse datorită unor modificări aplicate sistemului de management al încărcării acumulatorului şi prezintă o serie de modificări la gama de motorizări.

Versiunea diesel de 1.7 litri a lui Kia Optima facelift va avea emisii de CO2 de 133 grame pe kilometru în standard.

Urmareste Automarket
Standul Kia de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi completat de încă două exponate. Vorbim despre versiunea GPL a lui Picanto, care va avea un consum de 5.8 litri la sută atunci când va folosi carburantul alternativ. Modelul va fi primul autoturism din Europa alimentat cu GPL din fabrică oferit alături de o garanţie de şapte ani.
Versiunea ISG a lui Picanto GPL anunţă un consum mediu de 5.6 litri la sută şi emisii de 97 grame de CO2 pe kilometru. Al patrulea exponat din standul Kia de la Frankfurt 2013 este conceptul KED-10, care prefigurează un SUV de segment B care să se lupte cu Nissan Juke.

Via WCF | KiaWorld


Comentarii (8)

  • Sunt pline strazile de Soul si Optima! Au un mare succes.....
    9 9
  • @slVW_83: in US da, dar in EU in niciun caz si nici in viitor nu cred ca se vor umple prea mult strazile Europei de Kii.
    10 5
  • sunt si ciudati, ma refer la dealerii din Ro...parca nu vor sa vanda.
    Optima de ex, are un singur motor. punct...
    in state au si un 2.0 t-gdi de 275 cp.
    nici de discounturi nu prea te lipesti la ei, parca ar vinde rolls-uri.
    nu tu promovare, nada...abia daca gasesti o masina de drive test.
    16 0
  • mda.....
    2 0
  • Asta se intampla pt ca nu se pot baza pe promptitudinea livrarilor, in unele cazuri neprimind nici macar un raspuns concret daca masina clientului vine sau nu. Am patit asta cu socrul meu, si-a comandat un Sorento, a tot asteptat dupa ea, n-a mai venit si i-au dat o masina de pe stoc, alta configuratie si culoare decat cele dorite, dintr-un lot pe care l-au apucat sa-l comande cu succes, cu un discount destul de mare pt inconvenient. Din ce am inteles, cazuri ca asta nu sunt deloc rare. Doar Cee'd si Sportage, facute in Slovacia, pot spune cu certitudine cand vin, si alea uneori cu surprize neplacute (devanseaza termenul de livrare neasteptat, prioritizand comenzile din occident). Restul, fabricate in Coreea, sunt rara avis pt piata noastra. La halul in care s-a ajuns cu vz de masini la noi, un pic ii inteleg.
    5 0
  • @@mog Despre ce hal vorbesti?
    0 3
  • inca un exemplu, la modoveni si rusi de ex, optima are inca 2 variante de motorizare pe care le poti comanda...
    la ei cum se poate si la noi nu?
    ok, sa zicem ca nu s`ar vinde asa bine ca 1.7 asta care e acum, dar macar da`i omului o varianta, nu`i baga pe gat ce vrei tu...
    oricum, putini sunt dealerii in Ro care stiu sa`si vanda marfa...
    3 0
  • @ Bethurbazal
    Exemplu: intr-un judet din Romania s-a vandut o singura masina noua intr-un trimestru. Una bucata! Despre halul asta vorbesc. Tu ai mai tine un showroom daca ai vinde 4-5 masini pe an? Iti mai da tie vreun fabricant prioritate la comenzi? E la mintea cocosului.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru