Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Bowers&Wilkins a lansat la Frankfurt primul sistem audio cu tweetere din diamant

Publicat Vineri, 18.09.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Bowers&Wilkins a lansat la Frankfurt primul sistem audio cu tweetere din diamant - Poza 1
Bowers&Wilkins a lansat la Frankfurt primul sistem audio cu tweetere din diamant - Poza 2
Englezii de la Bowers&Wilkins au lansat primul sistem audio cu tweetere din diamant. Acesta este oferit opțional pe noua generație BMW Seria 7 și are 16 difuzoare în total.

Bowers&Wilkins și BMW au prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, la bordul noii generații Seria 7, un sistem audio cu 16 difuzoare, echipat cu tweetere cu diamante. Unitatea audio din seria 800 de la Bowers&Wilkins face parte din seria ”Diamond” și este oferită opțional pentru nava amiral de la BMW. Vorbim despre primul sistem audio din lume oferit pe un automobil de serie care să includă tweetere (difuzoarele specializate pe frecvențele înalte) cu dom din diamant. Alegerea materialului a fost a evidentă, explică britanicii de la Bowers&Wilkins, deoarece ajută la redarea clară a frecvențelor.

Sistemul audio Diamond Surround Sound al lui noului BMW Seria 7 este optimizat special pentru a se potrivi estetic cu habitaclul modelului german și are difuzoare cu măști din oțel inoxidabil în care au fost aplicate perforații stategice, atât din motive estetice, cât și din motive legalitate de calitatea acustică a difuzoarelor. Pentru frecvențele medii, Bowers&Wilkins folosește difuzoare cu elemente din Kevlar, în timp ce bașii sunt redați prin unități Rohacell.

Tweeterele cu diamant de la Bowers&Wilkins prezintă difuzoare cu spirală Nautilus, o tehnologie proprie a companiei britanice care asigură filtrarea mai bună a sunetelor care ajung la urechile pasagerilor.

Urmareste Automarket
Sistemul audio Bowers&Wilkins cu 16 difuzoare este disponibil în acest moment doar pe BMW Seria 7 de nouă generație, exclusiv ca dotare opțională.
Amplificatorul său de clasă D are cinci setări prestabilite: studio, concert, pe scenă, cinema și lounge. Puterea amplificatorului pe 10 canale este de 1.400 de wați. Dintre cele 16 difuzoare, trei sunt tweetere cu diamant, patru sunt tweetere cu elemente din aluminiu, șapte sunt difuzoare cu Kevlar, iar două sunt subwoofere Rohacell.

Via Bowers&Wilkins


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru