Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Audi pregătește două concepte electrice autonome: unul de segment D cu autonomie de 800 de kilometri și un SUV coupe de 500 CP

Publicat Vineri, 08.09.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Audi pregătește două concepte electrice autonome: unul de segment D cu autonomie de 800 de kilometri și un SUV coupe de 500 CP - Poza 1
Audi va dezvălui săptămâna viitoare două concepte electrice autonome, printre care unul de segment D cu autonomie de până la 800 de kilometri și un SUV coupe cu 3 motoare electrice de 500 de cai putere.

După ce a dezvăluit noua navă amiral Audi A8 la începutul verii, constructorul german abordează Salonul Auto de la Frankfurt de săptămâna viitoare din perspectivă electrică. Producătorul de la Ingolstadt va prezenta în premieră mondială două concepte electrice, însă pentru moment nu știm ce nume vor purta acestea.

Primul dintre ele este un SUV coupe cu o lungime de 4.9 metri bazat pe conceptul Audi e-tron Sportback și va prelua sistemul de propulsie al acestuia, format din 3 motoare electrice cu o putere de 500 CP. De asemenea, conceptul va avea Nivelul 4 de autonomie, ceea ce îi permite să se conducă singur la viteze de până la 130 km/h, inclusiv să schimbe benzile de mers.

Cel de-al doilea concept are dimensiuni specifice segmentului D și este echipat cu 4 motoare electrice, iar autonomia variază între 700 și 800 de kilometri. În plus, acesta beneficiază de Nivelul 5 de autonomie, astfel că se poate conduce singur în orice condiții, fără ca șoferul sau pasagerii să fie nevoiți să fie atenți la drum.

Pe lângă cele două concepte, Audi va prezenta la Frankfurt și două premiere mondiale din partea diviziei Audi Sport: A4 Avant și un model special în ediție limitată cu tracțiune spate.

Detaliile complete despre lansările Audi vor fi făcute publice la Frankfurt la începutul săptămânii viitoare.

Via Audi


Comentarii (1)

  • Audi...bla bla bla... Audi...Tripleta germana este praf in zona de electrice, i-au prins vremurile cu pantalonii pe vine.
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru