Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Cel mai nou teaser pentru Mercedes AMG Project One: spatele hypercarului a fost dezvăluit

Publicat Luni, 11.09.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Cel mai nou teaser pentru Mercedes AMG Project One: spatele hypercarului a fost dezvăluit - Poza 1
Mercedes a publicat un nou teaser pentru Project One, care evidențiază forma agresivă a părții din spate și stopurile noului hypercar.

Mercedes continuă să ne pună răbdarea la încercare prin prezentarea unor teasere mai mult sau mai puțin misterioase cu Project One. Hypercarul care va purta sigla AMG a primit deja un teaser cu partea frontală, iar acum a venit rândul spatelui să iasă la lumină.

De data aceasta, imaginea publicată de constructorul de la Stuttgart este mult mai clară și evidențiază estetica agresivă adoptată de designeri. Astfel, spatele are o lățime foarte mare, iar fiecare stop este compus din trei mini-stopuri dreptunghiulare. Pe centru tronează cuvântul One sub care a fost poziționată sigla AMG, iar dedesubt se observă evacuarea de mari dimensiuni.

Anterior, Mercedes a confirmat oficial că viteza maximă a hypercarului va fi de peste 350 km/h, iar sistemul de propulsie va fi alcătuit dintr-un motor turbo V6 de 1.6 litri cu sistem hibrid derivat din sistemul de propulsie utilizat în Formula 1, despre care Mercedes se limitează să afirme că va genera peste 1.000 de cai putere, însă presa internațională a speculat însă anterior că noul model ar putea ajunge la 1.300 de cai putere.

De asemenea, Mercedes a anunțat anterior că motorul va fi garantat pentru numai 50.000 de kilometri, după care va fi optimizat în service.

La Frankfurt, germanii vor prezenta o versiune de pre-producție, iar versiunea de serie va ajunge la clienți undeva în cursul anului 2019.

Mercedes AMG Project One va fi dezvăluit marți în cadrul unei conferințe de presă care va începe la ora 11:00 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via Mercedes


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru