Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Publicat Joi, 24.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt - Poza 1
Debut european pentru Skoda Vision E: conceptul electric de peste 300 CP va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt - Poza 2
Skoda anunță debutul european al conceptul Vision E. Propulsat de un sistem electric de 306 cai putere și cu o autonomie de 500 de kilometri, prototipul din Mlada Boleslav anunță primul SUV electric al companiei.

Skoda a prezentat conceptul Vision E în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment desfășurat în luna aprilie. Premiera europeană a prototipului din Mlada Boleslav va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Spre deosebire de versiunea expusă în Shanghai, Skoda spune că Vision E a primit o serie de îmbunătățiri estetice. Conceptul măsoară 4.669 de mm lungime, 1.924 de mm lățime și are o înălțime de 1.591 de mm. Ampatamentul de 2.851 de mm și lipsa montanților B fac din Skoda Vision E un concept care oferă nu doar acces ușor în interior, ci și spațiu generos pentru toți pasagerii.

Conceptul Skoda Vision E anunță primul SUV electric al companiei din Mlada Boleslav. Prototipul folosește un sistem de propulsie electric format din două motoare electrice capabile să genereze 306 cai putere. Autonomia anunțată de Skoda este de 500 de kilometri, iar viteza maximă se oprește la 180 km/h.

Skoda Vision E va integra o serie de sisteme inteligente de asistență care pot oferi rulare autonomă (nivel 3) în traficul aglomerat. 

Conceptul pregătit de Skoda oferă o serie de soluții interesante și în interior.

Fiecare pasager are la dispoziție un ecran și o zonă de încărcare wireless a telefonului mobil. Sistemul de infotainment poate fi operat atât prin comenzi vocale, cât și prin gesturi, iar starea fizică a șoferului este monitorizată permanent.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru