Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Honda începe ofensiva electrică în Europa: Urban EV Concept și un prototip de CR-V Hybrid vor fi dezvăluite în septembrie

Publicat Marti, 29.08.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Honda începe ofensiva electrică în Europa: Urban EV Concept și un prototip de CR-V Hybrid vor fi dezvăluite în septembrie - Poza 1
Honda începe ofensiva electrică în Europa: Urban EV Concept și un prototip de CR-V Hybrid vor fi dezvăluite în septembrie - Poza 2
Honda va anunța la Salonul Auto de la Frankfurt planurile de electrificare ale gamei europene prin dezvăluirea conceptului electric Urban EV și a unui prototip pentru versiunea hibridă a lui CR-V.

Honda este unul dintre constructorii care până în prezent nu s-a alăturat trendului electric pe continentul european, însă acest lucru este pe cale să se schimbe cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.

Constructorul japonez va expune la stand în premieră mondială noul Honda Urban EC Concept, un concept care anticipează lansarea unui model electric. Niponii nu oferă niciun fel de detalii despre acest concept, cu excepția unui teaser care arată gradul de încărcare al bateriei, însă prin prisma numelui ne putem aștepta la un viitor model de oraș.

De asemenea, japonezii vor expune la Frankfurt și prototipul unui Honda CR-V Hybrid. Acesta a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Shanghai din primăvara acestui an și este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care lucrează împreună cu două motoare electrice pentru o putere totală de 212 cai putere. Cel mai probabil, în versiunea de serie noul CR-V Hybrid va păstra intact designul versiunii clasice, singura diferență fiind apariția logo-ului Hybrid.

Nu în ultimul rând, japonezii vor expune la salon și noul Honda Jazz și o versiune cu motor diesel a lui Honda Civic.

Via Honda


Comentarii (2)

  • cine a condus civic hybrid sau insight stie sunt cu mult sub prius 2, nu mai zic de prius 3 si 4...mana acum au facut doar mild hybrid fara functie de full electric (chiar si 1-2 km conteaza f mult in trafic)
    5 2
  • n-are nici o relevanta ce au oferit PANA ACUM.

    Plus ca ACUM vor prezenta un CONCEPT. Si nimic nu poate dovedi ca nu vor putea oferi in VIITOR un concurent cu adevarat puternic pentru restul hibrizilor sau electricelor.

    Probabil ca Insight a fost un dus rece pentru Honda si un motiv in plus pentru ca data viitoare sa numai arunce in piata tehnologii facute pe genunchi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru