Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Toyota și-a făcut temele și pregătește două premiere: noul Land Cruiser și conceptul sportiv C-HR Hy-Power

Publicat Joi, 31.08.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 5
Toyota și-a făcut temele și pregătește două premiere: noul Land Cruiser și conceptul sportiv C-HR Hy-Power - Poza 1
Toyota va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptului unui C-HR sportiv, precum și o nouă generație Land Cruiser.

Toyota nu uită de publicul european și promite două premiere importante pentru ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt, programat la mijlocul lunii septembrie.

Japonezii au publicat un comunicat de presă în care anunță că vor expune un concept bazat pe actualul C-HR în cadrul salonului german. Conceptul se numește C-HR Hy-Power și este un exercițiu dezvoltat de Centrul de Design European al celor de la Toyota.

Potrivit comunicatului, prototipul caută să scoată în evidență caracterul emoțional al crossover-ului și să anticipeze o extindere a propulsiei hibride. Toyota C-HR oferă deja o versiune hibridă care încrucișează un motor aspirat de 1.8 litri cu unul electric pentru un total de 120 de cai putere.

Tot la standul Toyota vom vedea și un nou Land Cruiser. Cel mai popular model off-road al constructorului japonez se află pe piață de un deceniu, fiind lansat tocmai în 2007. O nouă generație este gata și ar urma să debuteze oficial în cadrul salonului german. Cu excepția arhitecturii body-on-frame, Toyota nu a oferit alte informații, debutul urmând să fie o surpriză totală pentru public.


Comentarii (5)

  • Toyota face masini excelente dar duce lipsa de masini FRUMOASE....are, din pacate destul de multe modele cu design uratit....Chiar si C-HR este "ciudat", nu mai vorbim de Urban Cruiser sau altele asemenea.....Daca ar baga Toyota o motorizare de calitate, asa cum stie ea, intr-un Suzuki Vitara sau Skoda Karoq sau Seat Ateca si ar fi un model hibrid, ar rupe la vanzari......
    8 13
  • ionache
    Si iata cum cele noua fura de fapt doua :))))
    5 5
  • Bogdan
    Generatia actuala a fost lansata in 2009, avand si un facelift in 2013
    3 1
  • Felicitari Toyota ! As fii foarte bucuros daca a-ti lansa si noua generatie RAV4 odata cu LC. Apoi la finele lui 2018, cine stie poate chiar un nou Yaris, Auris, Corolla, si poate chiar LC150.


    @Bogdan

    Redactia face referire la Land Cruiser 200, care s-a lansat in 2007, nu LC (Prado) 150.
    4 3
  • Cand toata lumea mai putin Trump vorbeste despre ecologie si masuri ce trebuie luate, tu Toyota, lansezi motor de 4,5L/4,6L V8 (250-308g/km), asta dupa ce, totusi, ultimul LC se limitase la 2,8L
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru