Alfa Romeo aduce MiTo generaţie 2011 şi MiTo Quadrifoglio la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.02.2011
Versiunea Quadrifoglio Verde a lui Alfa Romeo MiTo va debuta la Salonul Auto de la Geneva alături de un mic "facelift" care afectează doar interiorul şi gama de culori a modelului.

Italienii de la Alfa Romeo vor aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunea Quadrifoglio a lui MiTo. Odată cu această versiune, Alfa Romeo aduce facelift-ul lui MiTo, care reprezintă mai mult o actualizare pentru generaţia 2011. Vorbim de culori noi şi de o tapiterie nouă, nefiind operate modificări mecanice la acest model. Versiunea Quadrifoglio a lui MiTo este echipată cu un motor MultiAir de 1.4 litri care oferă 170 CP.

Interiorul lui MiTo Quadrifoglio Verde este echipat cu scaune sport îmbrăcate în Alcantara. La interior, culorile principale sunt verde şi negru, iar aceste detalii pot fi observate pe scaune, pe volan, pe maneta frânei de parcare şi pe schimbătorul de viteze. Această versiune a lui MiTo va debuta pe piaţa din Europa în luna aprilie. De asemenea, trebuie să menţionăm că mânerele uşilor au fost modificate, iar oglinzile laterale au fost şi ele redesenate subtil.

Alături de MiTo, standul Alfa Romeo de la Geneva va găzdui două exemplare Giulietta. Unul dintre acestea este în versiunea Quadrifoglio Verde şi vopsit în nuanţa Rosso Competizione, iar celălaltă prezintă pachetul Sport care include jante de aliaj de 18 inch, scaunle cu tapiţerie semi-piele, elemente din aliaj la interior, Blue&Me cu navigaţie Tom Tom şi altele.

Via | Automedia.bg

Comentarii (11)

  • Am citit despre BMW si Alfa cand se bateau in cursele de anduranta. Ce bine era daca BMW achizitiona Alfa, asa cum s-a vehiculat.
    5 10
  • fanica din Galati
    Alfa Romeo doar cu photoshop arata bine
    5 29
  • botul acestei masini ma duce cu gandul la un singur lucru : CARS (filmul)
    ma intreb cat va mai dura pana vor produce doar embleme, precum lancia (RIP)! cu 3 modele in gama cam asta le e viitorul!
    6 15
  • brotacu
    @fanica din galati
    tu si dacia ta nici modificati de photoscape(app photoscape nu photoshop) nu ati arata bn
    10 2
  • @fanica
    Ce sa zica un si fanica din galati.....unde audiu este parcat la fiecare poarta........el avand un simt al frumosului iesit din comun....

    Pt ceilalti de mai sus.......habar nu aveti....
    daca nu vedeti alfa in romania aveti impresia ca nici nu este buna.....interesant....ma gandesc ca voi mergeti pe la fiecare producator si sunteti informati , si vorbiti cu ei.....si va impartasiti secrete......ce bagareti in seama .....nororcul vostru ca pe netul asta li se permite sa isi exprime opiniile....apropos....sa scrieti cu stiloul stiti?
    15 3
  • doar la unii
    doar la unii de mai sus...se stiu ei
    4 1
  • dar tu de virgula ai auzit? nu te intreb de stilou!
    2 5
  • Păcat de design...
    Foarte frumoase Alfele astea, dar din păcate nu pot susţine prin fiabilitate. Am auzit de la cineva cu Giulietta nou nouţă că i-a îngheţat ceva pe la transmisie sau ceva de genul, chiar nu contează, după ce a stat 2 ore în parcare la Otopeni, şi a trebuit să o ia cu platforma, că nu mai pornea. Apoi, piesa respectivă venea în 2-3 săptămâni...
    Recunosc că mă fascinează design-ul, mi-ar place un MiTo ca maşină de oraş, dar mi-ar fi frică, zău...
    1 13
  • Florin
    incredibil
    Iar va luati ma de Alfa?!?! ce aveti cu marca asta? va sta in gat? n-aveti somn si casa nu va plictisiti mai postati cate un comentariu stupid pe-aici?
    cumparati-va naibii un Logan si lustruiti-l cand n-aveti ce face...lasati forumul ptr cine apreciaza masinile frumoase.
    Si apropo de fiabilitate...gata cu povestile astea cu "mi-a zis un prieten....am auzit de la cineva...etc...".Sunt masini foarte bune.PUNCT!
    Nu mai denigrati o marca doar ptr ca e mai buna decat rabla din parcare...
    9 3
  • @dakgrup
    Auzi la el...cica a auzit la cineva......nu se pot sustine prin fiabilitate ......cred ca si traieste din auzite... INTREBARE...A condus vreodata o Alfa....nu mai zic daca a avut una.....vorbeste despre Alfa probabil din plictiseala.....Presupunand ca are dreptate......intreb: intre o tipa desteapta dar mai uratica si una mai prostuta dar superba....... ce alegi?.....pace. P.S. Nu vrem raspunsul
    7 1
  • sa stai tu cu proasta mai ss :)
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru