Lumma vine la Geneva cu pachetul său pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.02.2011
Porsche Cayenne 3.0 TDI a primit un kit de tuning de la Lumma Design. Modelul furnizează acum 276 CP şi 630 Nm. Pachetul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Tunerii de la Lumma Design vor prezenta kitul lor pentru Porsche Cayenne la Salonul Auto de la Geneva. Modelul german a primit atât un pachet estetic, cât şi un set de modificări mecanice. Cea mai proeminentă modificare de acest gen este reprezentată de sistemul de evacuare, care integrează trei ţevi – două de 80 de milimetri şi una de 100 milimetri. Motorul turbodiesel al lui Cayenne a fost unitatea aleasă de tunerii de la Lumma pentru modificările de performanţă, iar unitatea oferă 276 CP şi 630 Nm în noua versiune.

Pachetul pentru Cayenne se numeşte CLR 558 GT şi include şi un kit estetic. Respectivul kit estetic include componente care schimbă dramatic aspectul lui Cayenne şi sunt fabricate din fibră de carbon. Bara de protecţie faţă prezintă un set de fante de aerisire pentru răcirea frânelor şi a intercoolerului, în timp ce bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer.

În standard, motorul TDI de 3.0 litri al lui Porsche Cayenne oferea 240 CP şi 550 Nm. Unitatea este de provenienţă Audi şi reprezintă primul motor diesel introdus în gama Porsche.

Alte modificări aplicate lui Cayenne implică un set de pedale sport din aluminiu, un volan sport şi un sistem de suspensie pneumatic modificat, care oferă o gardă la sol redusă cu 40 de milimetri.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • =))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru